»» ««

Camping Adriatic - luxus búvároknak

(Hirdetés)

A Camping Marina 4* az első olyan kemping Horvátországban, ami búvármedencével rendelkezik.

Labin kis bányászvárosa és a népszerű Rabac közelében vár mindenkit a Camping Marina- az első 4 csillagos kemping az Isztriai-félsziget keleti oldalán. Nagyszerű fekvésének köszönhetően karnyújtásnyira van a tenger és ott a Kvarner-öböl mélyének gazdag állat- és növényvilága. A kemping ideális helyszín a tengeri kalandot tervezők számára, hiszen a Földközi-tenger egyik legkiválóbb búvárközpontja található itt.

A búvárok paradicsomának számító hely pedig 2015-ben egy gyönyörű, új látványmedencével bővül, hogy közvetlenül a tenger partján lazíthassanak a vendégek, míg a parti létesítmények fejlesztése után ideális körülmények várjáj a sekély vízben tanfolyamozni készülő búvárokat. A Camping Marina lesz tehát az első olyan kemping Horvátországban, ahol ennyire magas színvonalú és teljes körű szolgáltatást alakítottak ki a számukra.

A búvárközpont minden fontos szolgáltatást nyújt, így palacktöltést, búvárképzést, hajós merüléseket és búvárfelszerelések bérlését. Emellett ott van a tanfolyamozók számára kiépített medence, a felszerelésmosó, a mobilházak ahol még a búvárfelszerelések tárolására is van lehetőség, illetve sok minden más. A kempingben van gyerekmedence és napozó a Maro Club mellett, és egy frissen kicsinosított játszótér is, hogy kicsik és nagyok számára egyaránt ideális úti cél cél legyen a nyaraláshoz a Camping Marina- és még a házikedvencek is jól érezhetik itt magukat.

A Camping Marina életében igen fontos a búvárkodás, és erről jó képet ad az ennek a kedvtelésnek szentelt egész napos fesztivál. Ha valaki PADI búvárminősítést szeretne szerezni, vagy csak biztonságos körülmények között kipróbálná a merülést, netán egyszerűen csak felfedezné a régió víz alatti látnivalóit, a Camping Marina a legjobb hely ennek a varázslatos világnak a megismerésére. A kempingtől nem túl nagy távolságra több jól ismert, látványos merülőhely található, még akár az 1915-ben elsüllyedt olasz szállítóhajó, a Lina roncsa is elérhető a bázisról induló túra keretén belül. Emellett beúszható üregek, és védett, dús élővilágú zónák is kecsegtetik az Adria szerelmeseit, akik a nyaralást szeretnék búvárkodással egybekötni.

További információkért érdemes ellátogatni a Camping Marina honlapjára! (http://www.camping-adriatic.com/)



Merülőhelyek

Shag Rock

Egypt, Red Sea

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) nehéz körülmények
max: 16m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

szafaris megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés