»» ««

2015 első szavazása

Fotózás

El ne felejtsetek voksolni az idei év első fordulójában!

Úgy látszik, vannak dolgok, amik nem változnak: a tavalyi fotós verseny lezártuk, és útjára indítottuk az idei szezont. Természetesen minden évben töprengünk, hogyan tovább, de most kevesebbet hezitáltunk. Amíg van egy maroknyi fotós, akinek fontos ez a verseny, szívesen megmérettetné képeit egy olyan vetélkedésben, ahova lelkes és jó búvárfotósok neveznek, addig nekünk is szinte kötelességünk ezt tovább csinálni. Elesett sok bástya már a magyar búvárok közösségi életében, ehhez legalább próbálunk ragaszkodni.

Ez persze tőletek működik elsősorban, akár képet küldtök, akár szavaztok. Most az utóbbit kérjük tőletek, a szokásos módon voksoljatok a nevezett 14 képből az 5 kedvencetekre. A téma szabad volt, minden fotós az utóbbi években készített fotói közül a kedvencét küldhette, ti is teljesen szabadon válaszhattok közül, nem kell a kiírásra, témára gondolni.

A szavazólapot itt találjátok

A 2015-ös év többi témáját is közzétettük, íme a teljes lista a verseny leírásával.

És végül egy kis nemzetközi kitekintés! Az underwatercompetition.com által meghirdetett versenyek közül az Our World Underwater nevezési határideje február 7., a Deep Indonesia 2015 versenyé február 26. Részletek a hivatalos honlapon.



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Middle Reef

Egypt, Red Sea

3/7 db alapján:érdekes(átlag: 2.9) átlagos nehézségű
max: 27m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajoknagy rája teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés