»» ««

BÚÉK 2015!

Egyéb

Mindenkit a legjobbakat kívánjuk az előttünk álló évre!

Átléptünk 2015-be, és ha visszatekintünk, van mit magunk mögött hagyni- pár dolgot biztosan mindenki szívesen elfelejtene. Közélettel nem szívesen foglalkozunk, megteszik ezt máshol, mások, mi inkább próbáltunk mindig is a minket összekötő szép szenvedélyre koncentrálni, ami kiszakít a taposómalomból. Mindenkit érnek örömök, és persze néha mindannyiunkat megtépáznak a személyes tragédiák, a munkában, hétköznapokban megélt gondok. Ám szerencsések vagyunk, ha néha pár merülés elejéig a szó szoros erejéig el tudunk menekülni a felszíni problémák elől.

Erre remélhetően jövőre is lehetőségünk lesz. Kis szerencsével pedig nem is lesznek annyira súlyosak azok a felszíni gondok-bajok, úrrá tudunk lenni rajtuk, és erőt meríthetünk azokból az élményekből, amelyek örömet adnak. A világban annyi a szépség, a felfedeznivaló, hogy mindig ki tudunk magunk elé tűzni egy vágyott célt, valamit, ami előre tud hajtani.

Az elmúlt évben mi a divecenter.hu kapcsán is ezer dolgot átgondoltunk. Vannak és lesznek előttünk kihívások, amikkel próbálunk megküzdeni. Amit elértünk, az nem jöhetett volna létre barátaink,olvasóink, támogatóink nélkül, ezért mindenkinek hálásak vagyunk, aki akár a legkisebb mértékben segített minket. Néha az ember eltöpreng azon, merre tovább, de pár biztató szó át tud segíteni a tépelődős időszakon. Köszönjük azoknak, akik mellénk álltak és a jövőben is velünk maradnak!

Szóval vagyunk és leszünk, próbálunk talpon maradni. A realitásokra nem legyinthetünk, néha kénytelenek vagyunk más dolgokra koncentrálni, de a bizakodás töretlen. Hiszünk benne, egy kicsit mi is visszaadhatunk a búvárkodás szerelmeseinek a munkánk révén. Reméljük, szívesen fogadjátok jókívánságainkat is 2015-re! Mindenkinek a létező legjobbakat kívánjuk magánéletben, karrierben és persze hozzon mindenkinek az év sok izgalmas, szép búvárélményt, bármerre is bukik a víz alá!



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 4. Balage 2015 jan 01. 14:50  
Boldog, merülésben gazdag új esztendőt kívánok DC! :)
 3. Káplán 2015 jan 01. 12:42  
 2. Vanek 2015 jan 01. 12:26  
Búék.
Legalább néhány kósza merülés jusson mindenkinek. A többi már ráadás.
 1. Zook 2015 jan 01. 12:07  
Buek, DC! Nitroxban gazdag uj evet mindenkinek!

Merülőhelyek

Sha´ab Maksour

Egypt, Red Sea

3/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.8) átlagos nehézségű
max: 28m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal nagy rája egyéb tengeri emlős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés