»» ««

Rekordmerülés élőben

Szabadtüdős

A National Geographic közvetíti William Trubridge mélymerülését.

Új tendencia az ismeretterjesztő csatornáknál az, hogy élőben közvetítenek különleges csúcsteljesítményeket. A Discovery adta például a wingsuit ugrást a Mount Everestről és a kötéltáncot Chicago felhőkarcolói közt, és ehhez a trendhez zárkózik a National Geographic. ők a szabadtüdős mélymerülés világába kalauzolják a nézőt, William Trubridge kísérletét élőben adva.

A "Free Dive Live With William Trubridge" végigköveti majd azt, ahogy a 33 esztendős sportoló 350 láb (106,7 méter) mélységbe merül a Bahamákon. Trubridge nagy név az apneások közt, többszörös csúcstartó, világbajnok, ezúttal olyan mélységbe készül, ami több, mint a Szabadság-szobor magassága.

A National Geographic közleménye emlékeztet, hogy már 125 éve tudósítanak az emberi teljesítőképesség határait feszegető felfedezőkről. Úgy vélik, a nézők szinte ugyanúgy visszafojtják a lélegzetüket az izgalomtól, mint ahogy a szabadtüdős búvár is egyetlen levegővel hajtja végre a merülést.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Ras Mohammed, Yolanda Wreck / Reef

Egypt, Red Sea

6/11 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.5) nehéz körülmények
max: 39m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítészátony merülés roncs merülés rakománynyílt vízi fajok korallos, trópusi élővilágteknős jelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés