»» ««

Új Poseidon márka képviselet

(Hirdetés)

2014 márciusától a Seawatch búvárszakáruház végzi a jól ismert márka teljeskörű hazai képviseletét.

Az 1958-ban alapított Poseidon svéd búvárfelszerelésgyártó cég termékeiért hazánkban is sokan rajonganak. Legismertebb (és bátran mondhatjuk, legnépszerűbb) termékük a cég alapítása, tehát több mint ötven éve piacon lévő Cyklon reduktor, amit ipari és katonai környezetben is sűrűn használnak. A termékskála nem korlátozódik eme klasszikus darabra, a gyártó kínálatában minden szükséges felszerelés megtalálható.

A márka kizárólagos képviseletét 2014 márciusától a Seawatch, hazánk legnagyobb búvárszakáruháza látja el nem csak Magyarországon, de Romániában és Bulgáriában is.

Természetesen nem csak leendő, de a már korábban Poseidont beszerző tulajdonosoknak is örömteli ez a változás.
A búvárszakáruházat eddig is a kiváló szervízhátteréről ismertük, mostantól a Poseidon hivatalos márkaszervízelését is ők látják el, természetesen jogfolytonosan. Ez azt jelenti, hogy aki máshol vásárolta a Poseidon terméket, az esetleges garanciális javítását is elvégeztetheti náluk.
A Seawatch gondolt a hivatásos búvárokra is, ezért rendszeresen Poseidon szervíztanfolyamot szervez részükre, amelyeken a részvétel ingyenes.

A márkaképviselet keretében a búvárszakáruházban megtalálható lesz a gyártó teljes termékskálája, így a jövőben azonnal, raktárról juthatunk hozzá a svéd gyártó termékeihez. A Poseidon termékek között érdemes mazsolázni, mert több olyan megoldást találhatunk, ami más gyártónál nem létezik, emellett fellelhetőek a már klasszikus, jól bevált formák is. A teljesség igénye nélkül néhány termékről ejtsünk pár szót.

A népszerű Cyklon reduktor mellett szintén közkedvelt a könnyű Xtreme és a robosztus Jetstrem reduktor, mindhárom a gyártónál egyedileg megfigyelhető oldalmembrános felépítésű. Ennek köszönhetően a buborékok nem a búvár arca előtt jelennek meg, és szembeáramlás esetén sincs esélye, hogy szabadonfolyóvá váljon a készülék.
Az uszonykínálatában főleg klasszikusok szerepelnek: a technikai búvárok által közkedvelt Trident uszony sokaknak ismerős lesz, mint ahogy a Mares céggel közösen fejlesztett Sports fin is.
Sok egyedi megoldást fedezhetünk fel viszont az öltözeteknél. Az One Suit egy többcélú 5mm búvárruha, ami alkalmas a meleg és a hűvös vizekre egyaránt. Anyaga geoprén, ami az olajalapú neoprénnél környezetbarátabb technológiával készül. A One Shoes a One Suithoz készült, de önmagában is megállja a helyét. Különlegessége, hogy a könnyed bebújást a hátulján található cipzár segíti.
A hűvösebb vizek kedvelői a keresztcipzáras Flexisuit szárazruhát szeretni fogják, kompresszált neoprén anyaga nagyon rugalmas, így viselete kényelmes. A búvár áramvonalas benne, ez könnyíti az úszást, emellett könnyű is, egy átlagos méretű ruha csupán kettő kilogramm!
Említést érdemel a világ első rekreációs újralégzője, a Poseidon MKVI, illetve a Poseidon SE7EN hipermodern és gyönyörűen dizájnolt újralégző, a MKVI frissített verziója. Az akár háromórás merülési idő, a könnyű kezelhetőség és könnyű súly mellett a Poseidon újralégző különlegessége, hogy tulajdonosával együtt fejlődik. Használhatjuk rekreációs merülésre is, de a készülék az ún. Smart Battery packok cseréjével (amit a megfelelő tanfolyamok elvégzésével kaphatunk meg) több lépésben felbővíthető egészen a 100 méter mély trimixes mélymerülésig.

A felsorolt termékek mellett természetesen sok egyebet is találunk, a gyártó lefedi a búvárok számára szükséges összes terméket a sznorkeles uszonytól a rengeteg kiegészítőn át, érdemes hát a kínálatot böngészni.

(x) A cikk a Seawatch Búvárszakáruház, a Poseion hazai és középeurópai képviselőjének támogatásával készült.


Merülőhelyek

Bare Island

Australia

1/2 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 2) könnyű körülmények
max: 16m, látótáv: 4-10m , áramlás

parti merülésscenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcápa csikóhal nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés