»» ««

2014 első szavazása

Fotózás

Ebben a hónapban kiválaszthatjátok kedvenc murénás képeteket a mezőnyből.

Az idei fotósverseny első fordulóját februárban hirdettük meg, és kíváncsiak voltunk, a tavaly év végén vázolt lehetséges forgatókönyvek a verseny sorsáról kit sarkalltak részvételre ebben az évben. Nos, több mint két tucat fotó érkezett, néhány külföldi versenyző is nevezett, tehát elégedettek vagyunk szervezőként.

A következő lépés az, hogy lássuk, a szavazási kedv mekkora. Ez a része a versenynek ugyanolyan fontos, mint a képküldés, ezzel válik igazi közösségi játékká havi fotós versenyünk. Kérjük, minél többen voksoljatok a februári 25-ig!

A szavazólapot itt találjátok


Az idén újból lesz értékelés is, a februári mezőnyt Szabó Tamás fogja véleményezni. Bár videós verseny ebben az évben nincs, mégis kaptunk néhány rövid videót. Mivel nincs szavazás, ezért a korábbi kiírás szigorú szabályzata most érvényét vesztette. Talán ez a szabadság inspirálta videós barátainkat- érdemes a filmeket megnézni, vannak meglepő fordulatok a filmekben!

Evezzünk nemzetközi vizekre! A Beneath the Sea verseny Zöld/Hideg víz kategóriájában Horváth Viktor a harmadik helyezést szerezte meg, gratulálunk!

Ezek után nyilván nem csoda, hogy néhány további nemzetközi versenyt ajánljunk figyelmetekbe. A University of Miami egyik intézete minden évben búvárfotós versenyt hirdet, a nevezési határidő 2014. március 7., részletek a honlapon.

Az underwatercompetition.com oldalon találhatjátok meg a DEEP Indonesia 2014 verseny kiírását, ahol igen komoly díjakat nyerhetnek a legjobbak. A nevezési határidő 2014. március 10.

Horvátországban rangos víz alatti fotós versenyt rendeznek, az Underwater Photo Marathon 2014-en a részvétel ingyenes, a képeket 2014. március 1-ig kell eljuttatni a szervezőkhöz.

Ebben az évben már az 50. alkalommal rendezik meg a Wildlife Photographer of the Year versenyt, a nevezési határidő 2014. február 27. Természetesen van víz alatti kategória is, ahogy az a kiírásból kiderül.

Az izraeli szervezők által meghirdetett 2014-es World Shootout ebben az évben január 1. és július 31. között zajlik. Részletek a kírásban.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Fekete-víz / Feketenyéki tó

Slovakia

3/6 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 4-10m

parti merülésfal merülés scenic, nézelődős merüléstengeri füves élőhely édesvizi élővilág mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés