»» ««

Mikroszkóp búvároknak

Felszerelések

A legapróbb részletek iránt érdeklődők számára is fejlesztettek egy hasznos eszközt.

Manapság már annyi hasznos vagy haszontalan kiegészítő van az okostelefonokhoz, hogy tényleg nehéz köztük kiigazodni. Persze mindez azért lehetséges, mert annyira fejletté váltak ezek a mobil eszközök, olyan nagy teljesítményű processzort kaptak és olyan jók a kameráik, hogy valóban van értelme újabb és újabb funkciókkal felruházni őket.

Az Apple vagy a Samsung csúcsmobiljaihoz és tabletjeihez kínál egy különleges kiegészítőt a Bodelin nevű cég. A ProScope Micro Mobile egy kerettel erősíthető a telefonokhoz vagy tabletekhez, és kíváló minőségű mikroszkóppá alakítja át a mobil eszközt. A Micro Mobile-nak van egy beépített LED-lámpája, a töltése USB-csatlakozón keresztül lehetséges, a nagyítása 20-szorostól 80-szorosig változtatható. A kis kütyü ára 149 dollár, tehát megfizethetőnek számít.

Ez önmagában is érdekes, de az végképp izgalmassá teszi, hogy korrekt áron vehető a mikroszkópos telefonhoz egy vízhatlan tok. Az Aquapac 418 persze inkább egy erősebb anyagú zacskónak tűnik, de az ára is ennek megfelelően alacsony, alig 40 dollár. Valószínűleg mélymerüléshez nem ideális, de aki a víz alatt akar mikroszkóppal vizsgálódni, az bizonyára inkább a sekélyben tenné ezt.



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Blue Hole / Azure Window

Malta

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 4.5) nehéz körülmények
max: 34m, látótáv: 10-25m

parti merülésfal merülés üreg vagy barlangsziklás, hasadékos élőhelyföldközi tengeri muréna jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés