»» ««

Kész cirkusz

Külföld

Az angol búvárok találnak rá módot, hogy feldobják a kevésbé izgalmas tavi merüléseket.

A boltoni búvárok úgy döntöttek, a Lancashire-ben levő Capernway Diving Centre meglátogatását egy kicsit egyedibbé teszik: víz alatti cirkuszt álmodtak meg. A búvárok a merülés előtt mókás ruhákba öltöztek, a mélyben pedig zsonglőrködés és kötéltánc volt többek között a program- persze itt a mutatványokhoz nyilván nem kellett védőháló.

A csapat vezetője, Shereen Roberts elmondta, ez egy jó lehetőség volt arra, hogy összegyűljenek és vidáman töltsék a napot, miközben pár új dolgot is kipróbáltak merülés közben. Korábban is voltak efféle, bizonyos téma köré szervezett karácsonyi merüléseik, például víz alatti diszkóval, a mostani ötlet pedig úgy jött, hogy a búvárok közül néhányan tényleg tanultak ilyen cirkuszi mutatványokat korábban. Megjegyzendő, a búvárképességek fejlesztésében is hasznos lehet az, ha valaki egészen újfajta gyakorlatokat próbál ki.

A hasonló események alkalmasak arra, hogy még jobban összekovácsolja a búvárok amúgy is összetartó közösségét. Még azok is jól érzik magukat, akik nem merülnek, csak kísérőkén vesznek részt, de az igazi buli persze merülni, mókázni, együtt lenni a víz alatt.




Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Rumi, Cousteau Precontinent II.

Sudan

4/8 db alapján:érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 40m, látótáv: 10-25m , driftes

szafaris megközelítészátony merülés roncs merüléskorallos, trópusi élővilágcápa jelentős halraj nyílt vízben nagy rája legalább 1.5m-es hal

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés