»» ««

Subsurface 2013: szavazás

Fotózás

Május végéig szavazhattok arról, kié legyen a közönségdíj nemzetközi versenyünkön.

Mint azt bizonyára szinte minden olvasónk tudja, nagy és izgalmas verseny szervezésébe fogtunk bele ebben az évben. A Subsurface 2013 előkészítése komoly feladat volt, sokat töprengtünk a szabályokon, a lebonyolításon, szponzorokat kerestünk, zsűritagokat kértünk fel, és persze sok programozás és tesztelés várt ránk.


Utána meghirdettük a versenyt, és jöttek a várakozás izgalmas napjai. Persze mi igyekeztünk minden szinten népszerűsíteni a versenyt, de azt nem tudhattuk, hányan kapnak kedvet a nevezéshez. Április 30-án lezárult a regisztráció, és mérleget vonhattunk: 30 országból 106 versenyző 204 képet küldött. Ezt jó eredménynek könyveljük el, de nem csak a mennyiség számít, hanem a minőség is. Ezen a téren sem panaszkodhatunk, a zsűri dolga nem lesz egyszerű - és az ő nehéz helyzetüket könnyű lesz átérezni olvasóinknak, hiszen ti is szavazhattok.

A közönségszavazásra bocsátott képek galériájában a nevezettnél kevesebb kép van. Egyrészt néhány szabálytalan képet ki kellett zárnunk, másrészt pedig némileg szűkítettük a mezőnyt is. Így is 146 képből kell kiválasztani a 10 kedvencét minden szavazónak. Igen, jól látjátok: ebben a hónapban 10 helyezés osztható ki, de ezzel együtt is kihívás lesz a szavazás. Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, ráncfelvarráson esett át a szavazó modul, könnyebb lapozni a galéria képei közt, a helyezéseket a megnyitott képek alatt ítélhetitek oda, a kiválasztott 10 kép sorrendjét könnyebb lesz változtatni, és így tovább. Ismerkedjetek meg a szavazólappal, reméljük tetszeni fognak az újítások!

Hogy el ne felejtsük, máris belinkeljük a szavazó modult, ahol regisztrált tagjaink 2013. május 31-ig voksolhatnak.
Subsurface 2013 közönségszavazás

A zsűri is elkezdett dolgozni, és ha minden jól megy, júniusban mindannyian megtudhatjuk, kik lesznek a verseny díjazottai. Nagy köszönettel tartozunk minden szponzorunknak, akik lehetővé teszik azt, hogy szép díjakkal honoráljuk a legjobb fotók készítőit:
B&J Diving Centre, Malajzia
Bluebay Diving Center, Horvátország
CrocoDive, Thaiföld
Dive and Sea Tenerife, Spain
Lighthouse Dive Center, Egyiptom
Red Sea Boats Holidays, Egyiptom és Szudán
Reef Seen Divers' Resort, Bali
Tauch Terminal Resort Tulamben, Bali
Utila Dive Centre, Honduras


Amennyiben szeretnétek többet megtudni róluk, látogassátok meg honlapjaikat. Ha versenyző vagy, akkor esetleg már a potenciális díjak miatt is érdemes átböngészni az oldalukat, ha pedig szavazóként veszel részt a versenyben, láthatod, milyen díjak várhatnak azokra akik voksot kaptak tőled. Ne maradjatok ki a szavazásból, hiszen minél többen voksoltok, annál igazságosabb lesz a végeredmény!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Manta Point, Pulau Wai

Indonesia

2/2 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 9m, látótáv: 4-10m , driftes

speedboat-os megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágcápa mantarája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés