»» ««

Vörös szavazás

Fotózás

Rekordszámú képet neveztek ebben a hónapban a versenyzők a kiírásra.

Örömmel tapasztaljuk az, hogy a külföldiek képküldése több szempontból is jó hatással van a havi versenyre. Önmagában is jó, hogy több a fotó, de az sem baj, ha pár színvonalas képnek köszönhetően erősebb lesz a mezőny, izgalmasabb a versengés mindenki számára. Nem utolsósorban pedig a szavazók számára is szebb a feladat, ha több jó kép között kell dönteni. Szerencsére nincs "rossz" döntés: mindenki voksoljon úgy, ahogy szíve diktálja. Ebben a hónapban a téma egyszerűen a vörös szín volt, olyan képeket és videókat vártunk, amelyeken ez a szín dominál. Összesen 33 kép illetve 3 fél perces videó érkezett be, ezek közül kell választanotok április 25-ig.

A szavazólapokat a havi versenyek oldalán találjátok

Lássuk, miről érdemes még szót ejteni! A képküldés folyamatosan zajlik nagy, éves fotós versenyünkre is, bár eddig túlnyomó többségében a külföldiek neveztek a Subsurface 2013-ra. Nem vagyunk meglepve, a hazai fotósok közül bizonyára sokan hagyják a végére a nevezést, noha a kép cserélési, módosítási lehetőségek miatt egészen nyugodtan lehetne feltenni már most is. Azt elárulhatjuk, hogy szép mezőny van már eddig is, aki szeretne sikert elérni, az igyekezzen jól válogatni a képei közül. A határidő 2013. április 30., az oldal címét pedig szinte biztosan ismeri már a többség, de azért belinkeljük: Subsurface 2013 Éves fotós verseny.

A külföldi versenylehetőségek közül megemlítjük a szerbiai IUPC shootout versenyt, a Scuba Diving Magazine versenyét, illetve a MIMA Medest. Mint azt feliratkozóink tudhatják, ezekről bővebben a fotós hírlevélben szólunk.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

John Gilmor wreck

Croatia (Hrvatska)

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 4-10m , áramlás

napihajós megközelítésroncs merüléshomokos élőhely nyílt vízi fajokcápa jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés