»» ««

Subsurface 2013 Éves fotós verseny

Fotózás

A többször emlegetett meglepetés egy nagy, értékes díjakkal meghirdetett fotós verseny.

Utaltunk rá már beszélgetésekben vagy a fórumon korábban is, hogy készülünk valami újdonsággal 2013-ban. Az sem volt véletlen, hogy májusra nem határoztunk meg témát a havi fotós-videós versenyben, mert az év elején már tudtuk, hogy ide valami mást szánunk.

Ez pedig nem más, mint egy, a terveink szerint évente megrendezendő fotós verseny. A lebonyolítást ismét online felületen végezzük, sok más verseny kiírását, lebonyolítását néztük meg, míg végül kitaláltuk a sajátunkat. Ez is Subsurface név alatt fut, de szép új logót kapott (ezúton is köszönjük Tökölyi Csaba munkáját, segítségét), és egy teljesen új modul íródott hozzá.


Lássuk a részleteket! A kiírásban három kategóriát hirdettünk meg, ebből kettő nyílt (Open Macro és Open Wide Angle), egy pedig csak kompakttal dolgozó fotósoknak van fenntartva. Összesen két kép nevezhető fejenként a versenyre (tudjuk, nem lesz könnyű a szelektálás) április 30-ig, nevezési díj pedig nincs. Mind a magyar, mind az angol nyelvű oldalon meghirdetjük, szeretnénk igazán nemzetközivé tenni a versenyt, és ez a zsűri összetételében is tükröződik: Selmeczi Dániel, Danijel Frka és Steven Kovacs vállalta hogy értékeli a képeket. ők döntenek a három fő kategória helyezetteiről, de lesz közönségszavazás is, ez tehát a negyedik megszerezhető díj a versenyben.

A kiírás (és az azt kiegészítő Gyakran ismételt kérdések fejezet) remélhetően mindenki számára egyértelmű lesz. A felöltésnél láthatjátok majd, hogy igyekeztünk korszerű rendszert kialakítani, nem kell átnevezéssel bíbelődni, a rendszer figyeli hogy a kép mérete megfelel-e a kiírásnak, és a képek a nevezési időszak végéig szabadon átnevezhetőek, vagy akár cserélhetőek. Aki már regisztrált oldalunkon, annak csak az adatait kell kiegészíteni a verseny oldalán, de az új felhasználók regisztrációja is csak pár percet vesz igénybe.

Tulajdonképpen nem új a DC történetében a zsűrizés, mostanában egyre több a külföldi résztvevő is, ezért aztán felmerülhet a kérdés, mi az, amitől még igazán más lett ez a verseny. Nos, abban is sok munkánk volt, hogy lehetőleg komoly díjakkal tudjuk jutalmazni a verseny legjobbjait. Régi és új barátok álltak a verseny mellé, és mivel búvárfotósok versengenek, a nyeremények is mind merüléseket, búvártúrákat tartalmaznak. Köszönjük minden szponzorunknak, hogy segítenek minket, nekik köszönhetően igazán változatosak és értékesek a díjak. Egyiptomból és az indonéziai Baliról két-két felajánló is van, rajtuk kívül pedig Malajziában, Thaiföldön, Hondurasban, Horvátországban és a Kanári-szigeteken működő bázisok ajánlottak fel díjakat. Reméljük, ezzel is sikerült kedvet csinálni mindannyiótoknak a nevezéshez.

Ezek után pedig más dolgunk már nincs is, mint hogy megadjuk a verseny honlapjának elérhetőségét:
Subsurface 2013 Éves fotós verseny


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 3. Garfield33 2013 ápr 16. 22:45  
Olyan is kell. Csak a szabály erősítése miatt  :-)
 2. elche 2013 ápr 16. 22:15  
Igen. Reméljük most senki nem csúszik ki a határidőből...:)
 1. Garfield33 2013 ápr 16. 21:14  
No. Vége a havi fotóküldési stressznek, lehet foglalkozni a nagy versennyel.

Merülőhelyek

Gamul Kebir

Egypt, Red Sea

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés