»» ««

Édesvíz forduló

Fotózás

Zajlik a havi szavazás, csatlakozzatok minél többen!

Az Édesvíz témát általában a nehezebbek közé sorolják: egyszerűen vannak olyanok, akik búvárkarrierjük során alig vagy sose jutnak el édesvízbe. Mégis szerettük volna, ha az idén egy ilyen fordulóban is összemérhetik egymással legjobb képeiket a rutinos versenyzők és az újoncok. 21 fotót kaptunk a kiírásra, és a videósok sem is felvették a kesztyűt, összesen négy félperces kaptunk. Oldalunk regisztrált tagjai 2012. október 25-ig szavazhatnak. A szavazólapokat a legegyszerűbben a verseny szekcióban érhetitek el:.

Subsurface verseny

A mienk mellett természetesen most is odafigyelünk a többi versenyre is. Selmeczi Dániel az olasz Asferico versenyen szerepelt remekül, a víz alatti kategóriában három képe is a legjobbak közé került.

Az év végén várható még néhány rangos verseny kiírása, amire képet kell küldeni, ám van egy jól ismert shootout, amire talán még meg lehet szervezni az utazást. Az eilati versenyről van szó, aminek a shootout része november 5-7. között zajlik. Részletek a hivatalos honlapon.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Claudia

Egypt, Red Sea

4/7 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítészátony merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés