»» ««

Portfólió-bővülés

Fotózás

Reméljük örömmel fogadjátok, hogy sok új képpel bővült a búvárfotós portfólió szekció.

Honlapunk egyik közkedvelt, sok látogatót vonzó része a Portfóliók. Nem csoda, itt kevesebb a galéria, ám azokban a több évtizede alkotó fotósok képeitől a közelmúltban sok sikert arató búvárfotósok alkotásaiig nagyon sok látványos felvétel található. Jó metszetét adja ez a válogatott összeállítás a magyar búvárfotózásnak szinte a kezdetektől napjainkig.
Mivel szerencsére a legjobb fotósok a közelmúltban is nagyszerű képekkel kápráztattak el minket, és ezeket el is küldték nekünk, két fotós új képpekkel bővítette portfólióját.

Selmeczi Dániel például arról az Azori-szigeteken tett útról hozott nekünk képeket, amiről oldalunkon már olvashattatok. Nem nagyon büszkélkedhet más ilyen ámbrás cetes fotókkal a magyar alkotók közül, érdemes tehát végignézni Dani új képeit, amelyek közt cetcápás felvétel is akad.

Előd László az első portfóliója megjelenése óta begyűjtött két újabb összetett OB-elsőséget, és ha ideje engedi, továbbra is lelkesen fotózik a víz alatt. Portfóliójában többek között legújabb, látványos vörös-tengeri képeiből ad ízelítőt.

Örömmel jelentjük be, hogy két újabb fotós fogadta el felkérésünket, és így mostantól az ő portfóliójukat is megtalálhatjátok a divecenter.hu-n. Válóczy István neve jól cseng a versenyeinket figyelők számára, hiszen szinte mindig az élmezőnyben végez az éves és a shootout versenyeken- ebben az évben ő diadalmaskodott a vörös-tengeri szafarin. Emellett pedig már az országos bajnokságon is letette névjegyét többek között. Az elmúlt években készített kedvenc felvételeit találhatjátok a porftóliójában.

Szintén új név a portfóliók közt Szabó Tamásé, aki több alkalommal bizonyította már, hogy kompakt gépével is képes felvenni a versenyt a nagygépesekkel, és a hazai édesvizek szerelmeseként tavaink legizgalmasabb élőlényeiről készített képekkel nyűgöz le minket rendszeresen. OB- és ÉTF-díjak mellett a mi versenyeinken is az egyik legeredményesebb versenyző, és ha a portfólióját végignézitek, nem is kell magyarázni, miért.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 13. Jules 2012 sze 27. 05:44  
Gratulálok fiúk!!!
 12. Garfield33 2012 sze 26. 21:37  
Megtisztelsz, DD, megtisztelsz...
 11. Darth-Digilog 2012 sze 26. 21:08  
Figyellek Garf! Figyellek!
 10. Garfield33 2012 sze 26. 13:52  
Ez így igaz.
Csak aztán a jót tanulják el. Például DD fotós tudását és ne a modorát...
 9. horvathv 2012 sze 26. 11:58  
Gratulálok mindkettőtöknek! Nagyon megérdemeltétek, illusztris társaság tagjai lettetek!
A további 8 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Ras Mohammed, Jackfish Alley

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.8) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésfal merülés üreg vagy barlangkorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés