»» ««

Folytatódik a havi verseny

Fotózás

A nyári DC-RSBH verseny közönségszavazása lezárult, mostantól a Sziluett kiírásra várjuk az alkotásokat.

A nyári vörös-tengeri szafari képeit igen sokan nézték meg oldalunkon is, és nyilván a zsűrinek is fejtörést okozott, hogy meghozza a döntést. Nos, lassacskán minden eredményt összegzünk, kialakulnak a végső sorrendek minden kategóriában, de ahogy az már megszokott, a díjkiosztó napján hozzuk csak nyilvánosságra, kik a nyertesek. Ezért egy kis türelmet kérünk versenyzőinktől és olvasóinktól is- ígérjük, hamarosan mindenre fény fog derülni.

Ám addig sem maradnak feladat nélkül a fotósok és videósok, hiszen folytatódik a rendes havi versenysorozat. A Sziluett kiírásra víz alatti sziluetteket várunk, 2012. szeptember 15-ig. Küldjetek képeket minél többen, remélhetően többen tudtatok készülni erre az érdekes fordulóra az év folyamán, hiszen a kiírás már elég régen ismert volt.

A videósoktól pedig a szokásos fél perces versenyműveket várjuk ugyanebben a témában- talán nem ez a legegyszerűbb feladat, de úgy szép a verseny, ha van benne kihívás.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Koh Doc Mai

Thailand

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 32m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítésfal merülés üreg vagy barlangsziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcsikóhal jelentős halraj nyílt vízben cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés