»» ««

Júliusi szavazás

Fotózás

Ebben a hónapban természetes fényben készült képekre és videókra szavazhattok.

A versenykiírást oldalunk rendszeres látogatói elég könnyen megtalálhatják a verseny rovatban, tehát nem is nagyon részletezzük, milyen képeket és filmeket várnunk. A lényeg az, hogy 21 fotó és 7 fél perces snitt várja a szavazatokat regisztrált tagjainktól, 2012. július 25-ig.

Fotós szavazólap
Videós szavazólap


Bizonyára azt is sokan tudják, hogy augusztusban csak fotós forduló lesz, ráadásul rendhagyó, mert a vörös-tengeri versenyen született fotókra voksolhattok. A csapat már izgatottan várja azt, hogy a Cassiopeia fedélzetére szállva tegyünk egy szép túrát északon, a roncsokat és a Ras Mohammedet érintve. Ebben a hónapban nem lesz videós forduló, a fotós szavazás végeredménye pedig az éves összesítésbe nem számít bele.

A nemzetközi vizekre evezve örömmel adunk hírt arról, hogy Tökölyi Csaba barátunk nagyon szépen szerepelt a rangos francia Px3 versenyen, a víz alatti kategóriában ezüst illetve bronzérmes lett, a növényekről készült felvételeknél aranyérmet érdemelt ki, és összességében a Nature kategóriában második lett.

Akit érdekel a shoot-out versenyek világa, idén is részt vehet a World Shoot-out megmérettetésben, ráadásul aki július 31-ig regisztrál, ingyenesen nevezhet egy második szettet valamelyik kategóriában. A díjak imponzásak, ráadásul egész augusztus versenyidőszaknak számít (akár a mi fotós szafarink is beleeshet, de általában is ilyenkor merülnek a legtöbbet a honfitársaink).


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Varese wreck

Croatia (Hrvatska)

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 4-10m , áramlás

napihajós megközelítésroncs merüléshomokos élőhely nyílt vízi fajokcápa jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés