»» ««

Búvár szaknévsor frissítés

(Hirdetés)

Minden évben aktualizáljuk a búvár szaknévsorunkat, ez tavaly meglepő eredménnyel zárult.

Egyik sűrűn látogatott szolgáltatásunk a Búvár szaknévsor, leánykori nevén a Bobba. Létrejöttének célja az volt, hogy a magyar búvár megtalálja a hazai boltokat, iskolákat, klubokat, magyar érdekeltségű itthoni vagy külföldön működő bázisokat, oktatókat, azok szolgáltatásait. Ez jó a búvárnak, jó a búvárüzletben dolgozónak egyaránt.
Minden év vége fele kiküldünk egy körlevelet a listában szereplők számára, hogy igazolják vissza az ott szereplő adataikat, ha kell, javítsák ki elérhetőségeiket. Akitől nem érkezik vissza semmi válasz többszöri keresésünkre sem, netalán az email visszajön nem létező címmel az kikerül a listából, így garantáltan friss infókat találhatnak az érdeklődők.

Minden évben van néhány bejegyzés, ami törlődik- recesszió, gazdasági válság van, más irányt vesz az élet, stb. A tavalyi év végén viszont a megszokottnál sokkal több bejegyzést voltunk kénytelenek megszüntetni válasz hiányában. Először a fenti okokra vezettük vissza, de amikor több olyan bejegyzés is törlésre került volna, akikről tudtuk hogy létező, működő cégekhez kötődnek, elkezdtünk gyanakodni. Bizonyára más is tapasztalta már, hogy a túlbuzgó spam szűrők hasznos, sőt fontos leveleket is a szemétbe raknak. Jó esetbe csak a levélszemétbe kerül ahonnan még elő lehet kotorni, rossz esetben meg sem érkezik, törlődik valahol út közben. Sajnos ez a tendencia egyre rosszabb, valóban fontos levelek tűnnek el nap mint nap, és úgy gondoljuk, a mi leveleink jelentős része is erre a sorsra jutott. Emiatt úgy döntöttünk, hogy így hírként, mindenki által látható módon megpróbáljuk elérni a magyar hivatásosokat és a búvár üzletágban dolgozókat.

Kérünk mindenkit, aki szerepelt a búvárszaknévsorban, ellenőrizze, hogy az adatai megtalálhatóak-e még ott!

Amennyiben nem, regisztráljon újra. Aki esetleg még nem szerepelt, fontolja meg, lehetőség van ingyenes megjelenésre is, tehát csupán pár percet kell rászánni az adatok kitöltésére és még pénzbe sem kerül.

Ezzel egyidőben szeretnénk meghozni a kedvet a prémium megjelenéshez. Mostantól (és ez visszamenőlegesen is érvényes erre az évre) a teljes prémium megjelenés költségének megfelelő értékben adunk Akciók pontot. Eddig is adtunk ajándékba ilyen pontot és egyéb kedvezményeket is, de ezután gyakorlatilag a prémium megjelenésért nem kell fizetni- vagy a pontokért, nézőpont kérdése. Itt találsz bővebb leírást erről és a többi kedvezményről is.

Aki jelenleg is szerepel az adatbázisban ingyenesként, és szeretne prémium megjelenésre váltani, küldjön egy emailt nekünk az info kukac divecenter.hu emailcímre.


Merülőhelyek

Shellharbour - The Gutter

Australia

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 23m, látótáv: 4-10m

parti merülésscenic, nézelődős merüléshomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhely tengeri füves élőhelycsikóhal nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés