»» ««

A megoldás: Pannónia Búvárbiztosítás

(Hirdetés)

A közelmúltban életre hívott új termék akár éves bérletként is köthető, illetve hivatásosok számára is van speciális konstrukciója.

Tíz éve még talán magyarázni kellett, mire is jó egy kifejezetten a búvárok számára kifejlesztett biztosítás, és azokban az években hazai fejlesztésű, magyar központú partnernél köthető búvárbiztosítás nem is létezett. Néhány éve jelent meg úttőröként az első ilyen termék, most pedig a különféle összehasonlító oldalakon számos olyan konstrukcióval találkozhatunk, ami fedezetet kínál a búvárbalesetek bekövetkezésének esetére.

A feltételeket alaposabban áttanulmányozva természetesen gyorsan kiderül, hogy komoly különbségek vannak a biztosítási termékek között. Aki gyakrabban merül, ráadásul nagyobb kihívást jelentő helyeken, annak a szempontjából nagyon fontos a biztosítás megbízhatósága. A szakmai háttér, a felkészült assistance szolgáltatás elengedhetetlen: baleset vagy felszerelést ért kár esetén csak az a biztosító tud érdemben reagálni, ahol ezek megvannak. Ilyen termékből pedig jóval kevesebb akad.

A Pannónia Búvárbiztosítás életre hívói azzal is jelezni szerették volna, hogy itt valóban a búvárok igényeihez és elvárásaihoz szabott konstrukcióról van szó, hogy a név a lehető legegyértelműbben utal erre. A CIG Pannónia Biztosító és az AssisTravel Kft. közösen alkotta meg ezt a terméket, amelynek megbízhatóságát a tőkeerősség mellett a több éves szakmai tapasztalat szavatolja. Ez nem csak a biztosítási piacon szerzett tapasztalatot, hanem a búvárorvosi hátteret illetve a Magyar Búvár Szakszövetség szakmai segítségét is magában foglalja.

A Pannónia Búvárbiztosítás természetesen rendelkezik mindazokkal az általonos jellemzőkkel, amelyeket ma egy korszerű utasbiztosítástól elvárunk, így a különféle betegségek, balesetek vagy például a poggyász elvesztése esetén a bajba került utazó segítségére van. Mi, búvárok viszont emellett azt konstatáljuk örömmel, hogy minden búvárbiztosítási módozat tartalmazza a hiperbár kamrás kezelést, emellett poggyászkár esetén a mellény, a nyomáscsökkentő és a komputer is a biztosított tárgyak közé tartozik. További különleges jellemző az, hogy a búvár oktatói és merülésvezető felelősségbiztosítás megkötése, és az ahhoz tartozó pótdíj megfizetése ellenében a biztosító megtéríti azokat a károkat, amelyekért a biztosított, mint búvár oktató, illetve búvár merülésvezető, a magyar jog alapján felelősséggel tartozik.

Az teljesen általános, hogy egy rövid utazás időtartamára megköthető napi alapon a búvárbiztosítás. Az viszont a sokat utazók számára jelenthet előnyt, hogy éves bérletként is köthető a Pannónia Búvárbiztosítás, természetesen ebben az esetben kifejezetten kedvező áron. Három módozatból választhat mind napi, mind éves biztosítás esetén a biztosított: Ezüst, Arany és Platina. A szolgáltatási limitek természetesen eltérnek, de már az Ezüst fokozatú biztosítási módozat is kiterjed a búvárbalesetek bekövetkezése utáni kezelések térítésére, illetve a meghatározott mértékű poggyászkár térítésére- az Ezüst módozat éves bérletként már 22,500 forintért elérhető. A fedezet természetesen kiterjed az egész világra minden módozatban. A díjakból kedvezményekre jogosultak a 14 éven aluli biztosítottak illetve a legalább 10 fős csoportban utazók.

A biztosítás a napjainkban már jól bevált módon internetes felületen keresztül köthető, kártyával történő fizetés után a biztosítási kötvényt le lehet tölteni. Azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek nyomtatási lehetőséggel vagy bankkártyával, ők futár útján kaphatják meg a kötvényt és készpénzben fizethetik ki a biztosítási díjat. Baj esetén az Europ Assistance Magyarország Kft. segélyvonalának hívása után kaphatnak segítséget a biztosítottak.

A búvárok tehát egy új, rugalmas, igényekhez szabható konstrukcióval gazdagodtak, legyenek akár alkalomszerűen merülő kedvtelési búvárok, akár a világ egzotikus helyein munkát vállaló hivatásosok. A Pannónia Búvárbiztosítás megkötésével egy gondot levehetnek a vállukról: természetesen a biztonságunkért merülés közben elsősorban mi felelünk, ám ha mégis bekövetkezik a baj, egy profi csapat szakértő segítségére számíthatunk.

A Pannónia Búvárbiztosítás az AssisTravel oldalán keresztül köthető meg (http://buvar.assistravel.hu) illetve a buvarbiztositas.hu oldalon. A biztosító oldalát a divecenter.hu honlapról is közvetlenül el lehet érni.


Merülőhelyek

Sha´ab Rumi, Cousteau Precontinent II.

Sudan

4/8 db alapján:érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 40m, látótáv: 10-25m , driftes

szafaris megközelítészátony merülés roncs merüléskorallos, trópusi élővilágcápa jelentős halraj nyílt vízben nagy rája legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés