»» ««

A húszmilliomodikra várva

A búvárkodásról

Az egyik búvárrendszer kerek számot ünnepel hamarosan.

A PADI a világ talán legismertebb búvároktatási szervezete. Legutóbb arról adtak hírt, hogy újabb mérföldkőhöz érkeznek- 2011. harmadik negyedévének vége előtt kibocsáthatják a húszmilliomodik búvárkártyát. Ennek megünnepléseként díjat ajánlottak fel a "Countdown to 20 Million" kampány keretében a kerek számú minősítést elnyerő búvár számára. Ezúttal tehát az ünnepelt ajándékoz, méghozzá egy hajós szafarit az MV Spirit of Freedom fedélzetén az ausztráliai Nagy korallzátonyhoz. Az oktató és a búvárbázis, akiknek a nevéhez a jubileumi kártya kötődik, szintén utazást nyer.

Az 1966-ban Ralph Erickson és John Cronin által alapított PADI az eltelt szűk fél évszázad alatt meghatározóvá nőtte ki magát a búvárkodás területén. A szervezet büszke arra, hogy ennyi minősítést adhattak ki, ami elsősorban a hivatásos PADI búvárok érdeme.

A nyertes nem csak búvártúrára juthat el ráadásként, hanem a Tourism Queensland jóvoltából felszíni programokban is részt vehet. Csak a nem hivatásos búvár tanfolyamokon szerzett kártyákkal lehet a díjakat elnyerni (tehát pl. Open Water Diver, Adventure Diver, Rescue Diver illetve ezek Junior megfelelői). A PADI honlapján egy visszaszámláló mutatja, hány minősítés hiányzik még a kerek számhoz.

[ PADI ]


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Suadi, Blue Belt / Toyota Wreck

Sudan

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 61m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés