»» ««

Rendelkezés az egy százalékról

Magyarország

A szokásos módon idén is fel lehet ajánlani az adó 1 százalékát civil szervezeteknek.

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a Képkapu Kulturális és Művészeti Egyesületet, melynek célja művészeti és közösségi programok támogatása, rendezése. Az egyesület fő támogatója a divecenter.hu rendezvényeinek, így az egyesületen keresztül támogatni tudod mindazt, amit weboldalunk képvisel.
Az elmúlt évek során a befolyt szerény összegből tudtuk például a fotós versenyeink díjait, plakettjeit finanszírozni, de nagyon reméljük, hogy támogatásotokkal ennél komolyabb célokat is megvalósíthatunk. Az egyesületnek felajánlott összegből továbbra is az oldal közösségi eseményeit fogjuk finanszírozni, értve ezalatt a fotós és videós versenyt, de ha lesz rá keret, szeretnénk egyéb közösségi eseményeket is kitalálni. Az egyesület támogatásával nagyobb mozgásteret biztosíthattok számunkra a jövőbeni események tető alá hozásánál.
A Képkapu Egyesület adószáma: 18107377-1-41

Valószínűleg nem kell bemutatnunk a Tengeri Só Alapítványt. Mindannyian jól ismerhetjük az előadássorozatot, és az alapítvány sokat tesz például a Búvárfotós OB sikeres lebonyolításáért is.
A Tengeri Só Alapítvány adószáma: 18174236-1-42

Mint azt valószínűleg a legtöbben tudják, csak az adószámot kell feltünteni ahhoz, hogy az egy százalék eljusson a kedvezményezett szervezethez.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Rovinj, San Giovanni

Croatia (Hrvatska)

3/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.5) könnyű körülmények
max: 28m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

speedboat-os megközelítésscenic, nézelődős merüléshomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés