»» ««

2011 első szavazása

Fotózás

Felszínen levő búvárokról vártunk fotókat januárban, és érkeztek is a képek szép számmal.

Egészen pontosan 25 darab kép került be a mezőnybe, méghozzá a meglehetősen tág értelmezési lehetőségnek köszönhetően sokféle felfogásban készült fotók. Nagyon sokat nem is kell hozzáfűznünk ehhez, hiszen a szokásos módon lehet szavazni az öt kedvencre, január 20. 21 óráig.

Fotós szavazólap

Videóból összesen négy érkezett a mostani 30 másodperces mezőnybe. Mivel a víz felett kevesebben csinálnak összefüggő snitteket, ezúttal azt is elfogadtuk, ha a film zöme víz alatt játszódik. A szavazási határidő megegyezik a fotókéval, a szavazás módja viszont más: a videóknál továbbra is pontokat várunk az összes filmre, nem helyezéseket.

Videós szavazólap

Most pedig jöjjön néhány a szokásos nemzetközi versenyhírekből. Először a díjak: Sásdi Zsolt esetében már nem is könnyű számon tartani azokat, jó híreket kapott például a SUBIOS, a LAUPS illetve a belgrádi víz alatti videós versenyekről is. A fotósok közül szintén a LAUPS-on szerzett második helyezést a makró felvételek közt Tökölyi Csaba.

Nekik természetesen gratulálunk, és mindenki mást is nevezésre biztatunk, a legközelebbi fontos verseny az OWU és a Deep Indonesia, a nevezési határidő 2011. január 17!

Idehaza pedig a napokban nyílik meg a nevezés időszaka búvárfotós OB-n. A versenyen bármely magyar búvárfotós részt vehet, ha 2011. január 15. és február 1. között a verseny hivatalos honlapján (www.buvarfotosob.hu) bejelentkezik, elfogadja a pályázati feltételeket és feltölti a képeit. További részletek cikkünkben.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 10. Garfield33 2011 jan 14. 22:09  
Vinni kell egy kisebb akváriumot,  belenyomni a vízbe és azon át fotózni kompakttal...
 9. macok 2011 jan 14. 13:01  
Mókának jó móka, bár az eredménye is mókás szokott lenni. De sokadikra már jöhet a szerencse is...
 8. elche 2011 jan 14. 11:50  
Addig még sok-sok-sok idő van, ezernyi fotózási lehetőséggel.:) Persze kompakttal ez nem egyszerű móka, belátom. De talán ez az a helyzet, amikor két merülés között sznorival el lehet kérni valaki jobb gépét pár felezős kattintásra.
 7. pygmy 2011 jan 14. 11:39  
Nem voltam elég egyértelmű... a képek miatt kezdtem hosszú lobbizásba:)
 6. elche 2011 jan 14. 11:29  
Hát videóban nem is várjuk el, hogy valaki 30 másodperces felezős snittet prezentáljon. De szerintem ebben sok meglepő nincs is. Tavaly az egyik kolléga jó filmet küldött erre a témára, amiben végülis nem volt forduló.
A további 5 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Abu Galawa

Egypt, Red Sea

3/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.8) átlagos nehézségű
max: 22m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merülés roncs merüléskorallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelydelfin legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés