»» ««

Fotósversenyek hírei

Fotózás

Nálunk jön a sorsdöntő decemberi forduló, de rangos külföldi versenyekre is felhívjuk a figyelmeteket.

A divecenter.hu havi rendszerességű fotós és rövid videós versenyének aktuális köre elé nem is nagyon akarunk fűzni semmit. Mint azt mindenki tudhatja, most dől el, kié lesz az éves összetettben az első hely (a verseny még nagyon nincs lefutva!), szavazzatok ezért minél többen. A fél perces videóknál ezúttal négy rövid etűdöt láthattok, itt is összesítjük majd év végén az eredményeket. Amit el ne feledjetek: az új rendszer szerint a szavazásra december 20., 21 óráig van lehetőség, és 2011 első napjaiban tudhatjátok meg majd a végeredményt.

Fotós verseny szavazólap
Videós verseny szavazólap

Evezzünk nemzetközi vizekre! Valamiért úgy alakult, hogy az év végén, jövő év elején több rangos fesztivál nevezési határideje zárul. Ezek némelyikén már eddig is születtek szép magyar sikerek, tehát fotósok-videósok, itt jönnek az újabb lehetőségek, ha külföldön is le akarja tenni valaki a névjegyét!

Az amerikai Beneath The Sea versenyen a nevezési határidő 2010. december 31. A fotósok hagyományos kategóriái mellett van kompakt verseny is, illetve kreatív kategória, a videóknál pedig filmek és fél perces snapshotok versenyezhetnek. A nevezési díj aránylag magas, de a díjak is értékesek. Részletek a verseny honlapján.

A British Underwater Image Festival (BUIF) 2011-es versenyén a határidő 2011. január 7. A nevezés ingyenes, a fotóson belül van külön kiírás kompakt gépeseknek, és a videón belül is több kategóriát hirdettek meg. A nevezési lap itt érhető el.

Az underwatercompetition.com weboldalán két verseny kiírását is megtalálhatjátok: Our World Underwater 2011 és Deep Indonesia 2011. A nevezési határidő mind a kettő esetében 2011. január 17. A nagyszerű díjakat több fotós (még a kompaktoknál is több kategóriát hirdettek meg) és videós (általános és környezetvédelmi téma) kategóriákban aratott győzelemmel lehet elhódítani.

Végül, de nem utolsósorban még egy rangos hazai versenyről szólunk. Hamarosan jön a magyar Búvárfotós OB aktuális, 2011-es versenyének kiírása, aminek részleteiről mi is igyekszünk tájékoztatni az oldalunkon mindenkit.




Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 2. Bunny 2010 dec 13. 21:15  
Jó a kérdés. Tekintve, hogy Országos Bajnokság, és a kiírásban ez szerepel "A versenyen bármely magyar búvárfotós részt vehet" én úgy tippelem, hogy csak állampolgárok, de tekintve, hogy azért ez nem egy vakbélműtét komolyságú dolog, szerintem tudnak rugalmasak lenni. Javaslom mielőbb vedd fel a kapcsolatot az MBSZ-szel, és add elő nekik a kérdésedet. Alapvetően csak egymondat kiegészítése kell, hogy működjön.
 1. mikino 2010 dec 13. 20:50  
Lenne egy kérdésem a buvárfotos ob val kapcsolatban csak magyar állampolgárok nevezhetnek vagy van lehetoséguk más országban élo magyaroknak is persze nem magyar állampolgár.

Merülőhelyek

Koh Bida Nok

Thailand

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 34m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merülésnyílt vízi fajokcápa csikóhal teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés