»» ««

Csigás szavazás

Fotózás

Szavazások nálunk és versenyek a nagyvilágban- aktuális hírek.

A verseny az eddig megszokott módon zajlik októberben is, tehát a hó utolsó napjának 21 órájáig lehet szavazni a Csigák, férgek témára küldött képekre és 30 másodperces videókra. Ezúttal 18 kép van a mezőnyben, a téma miatt értelemszerűen az ügyesen makrózók voltak inkább előnyben. A videók mezőnyét 4 film alkotja.

A szavazólapokat itt érhetik el regisztrált tagjaink:
Fotós verseny
Videós verseny

Kérjük, a jövő havi versenykiírást mindenki figyelje, mert egy kicsit megváltozik a lebonyolítás módja majd. Fórumozóink javaslatát megfogadva, kísérleti jelleggel rövidebb lesz a képküldési és a szavazási időszak (10-10 nap), így több idő marad a galéria képeinek elemezgetésére. Reméljük, minél többen vesztek majd részt benne.

A továbbiakban pedig jöjjenek a szokásos aktuális versenyfelhívások, hogy a külföldre is aktívan képet és filmet küldők számára pár ötletet adjunk. Az UWPG Ocean Art Photo Competition 2010 verseny összdíjazása 67,000 dollár, érdemes hát nevezni a 2010. november 14-es határidőig. Az összesen 11 kategóriából 3 kizárólag kompaktosok számára lett meghirdetve. A nevezési díj képenként 10 dollár. Részletek a verseny honlapján.

A Beneath The Sea versenyen már többször szerepeltek jól magyar fotósok és videósok is, tehát a pálya tényleg nyitva áll akár előttünk is. A nevezési határidő 2010. december 31., a díjak a szokás szerint értékesek. A kategóriák is a megszokottak, fotókat, videókat (külön kategóriában a 10-30 másodperces snapshotokat) és a kreatív kategóriába szánt képet lehet elküldeni a megadott dátumig. Részletek a BTS honlapján.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Manuelita Coral Garden

Costa Rica, Pacific

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 18m, látótáv: 4-10m

szafaris megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágcápa legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés