»» ««

Gondok a netes biztosításkötéssel?

Magyarország

A buvarbiztositas.hu oldala az utóbbi napokban nem elérhető, erről kérdeztük az ASP Magyarország Kft. képviselőjét.

Amikor néhány évvel ezelőtt útjára indult az online köthető Gyöngyhalász búvárbiztosítás, teljesen új konstrukciónak számított a biztosítási piacon. Az UNIQA utasbiztosítási portfóliójába tartozó konstrukció újdonsága az volt, hogy kifejezetten a búvárok igényeit figyelembe véve készült, tehát a felsorolt kezelések és a megállapított értékhatárok egy dekompressziós kezelés vagy más jellegű sérülések kezelését is fedezték. Újnak számított az is, hogy egy értékhatárig a kifejezetten búvárpoggyásznak számító felszerelések eltűnése esetén is térítette a kárt. A búvárok az irodákon, búváriskolákon keresztül vagy akár saját maguk is megköthették, a buvarbiztositas.hu oldalon. Nem kellett bemenni sehova, akár az utazás előtti napon is gyorsan megköthető volt. Ennek is köszönhető volt a konstrukció gyors sikere.

Az utóbbi napokban viszont a buvarbiztositas.hu oldal már nem volt elérhető, ezért sokan érdeklődtek fórumunkon is, mi a helyzet a Gyöngyhalásszal. Mi felvettük a kapcsolatot az ASP Magyarország Kft-vel, és Nikolin Tamás ügyvezetővel beszélgettünk a jelenlegi helyzetről. Nos, mint megtudtuk, az oldalt üzemeltető cég és az UNIQA közti kapcsolat megszakadt, tehát a továbbiakban a buvarbiztositas.hu oldalon a Gyöngyhalászt nem lehetséges megkötni, jelenleg az oldal nem él. Az UNIQA irodáiban viszont továbbra is megköthető ez a konstrukció, akár a rövidebb időtartamú, akár az éves bérlet jellegű biztosításról van szó. Minden, korábban megkötött éves biztosítás aminek az érvényessége még tart, a korábbi feltételekkel ugyanúgy érvényes és minden benne foglalt esetben térít.

Az ASP Magyarország Kft. arról tájékoztatott, hogy a buvarbiztositas.hu domain név továbbra is a szakmailag megalapozott búvárbiztosítások elérhetőségét fogja szolgálni. Külföldi és hazai biztosítokkal folytatott tárgyalások az utolsó fázisba értek, a közeljövőben új konstrukcióval jelentkezik majd, tehát szeretnék a nagyon sikeres internetes búvárbiztosítás-kötési lehetőséget továbbra is kínálni mindenki számára. Nekünk, búvároknak az a nagyon fontos, hogy az eddig megkötött biztosítások mind élnek, a piacon a Gyöngyhalász pedig több más, a búvárkodást nem kizáró konstrukcióval együtt megköthető, csak nem ott ahol korábban tehettük.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 81. Mirci 2010 nov 05. 10:30  
A nagy sárga törölköző az nagyon izgi!
 80. Mirci 2010 nov 05. 09:22  
Hát éppen ideje... ;-)))
 79. Tigger 2010 nov 05. 09:04  
Ha és amennyiben reám bízod személyes adataid, akkor nem lesz ilyen problémád többé!
Nettel rendelkezem és most már több referenciám is van itt, köztük problámás Ügyfelek is, mint Mirci!:-D
 78. bohóchal 2010 nov 05. 09:03  
Köszönöm a történetet, tanulságos. Viszont a kötés ára majdnem kétszeres. Tán ezért...
 77. Tigger 2010 nov 05. 09:02  
Miután (szerencsére) ilyen statisztika nekem sem áll rendelkezésemre, így a feltételek és a díjak összehasonlítása alapján ajánlottam magam és az alant nevezett cégeket! Uff. én ezzel a reklámmal végeztem!:-)

Mircinek: Amit az elébb írtam, komolyan írtam, ha eljuttatjátok a jegyzőkönyvet, megpróbálok intézni valamit!
"(30) F) Poggyászkésedelem (külföldön)
(a) a biztosított nevére kiállított, teljes útvonalra szóló repülôjegy, poggyászcímke, beszállókártya,
(b) a fuvarozó légitársaság által a Biztosított nevére szólóan és a Biztosított nevére feladott útipoggyászra vonatkozóan kiadott írásos jegyzôkönyv a Biztosított poggyászának késedelmes kiszolgáltatásáról, annak idôpontjáról és a késés idôtartamáról,
(c) a poggyász-késés miatt külföldön szükségessé vált dolgok vásárlására vonatkozó eredeti bizonylat(ok)."

Mondjuk leírhatjátok, hogy volt egy-egy adag gyógyszer, fogkrém, fogkefe, fürdőnadrág, kotongumi, Red Sea feliratú fürdőtörülköző (lehetőleg sárga), mint nélkülözhetetlen alapdolgok!:-P
A további 76 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Sha´ab El Erg / Dolphin House

Egypt, Red Sea

13/30 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.7) átlagos nehézségű
max: 18m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítészátony merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágteknős delfin legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés