»» ««

Egy téma, két verseny

Fotózás

Már élnek a szavazólapjaink a Vörösök, előre témában készült fotókra és filmekre.

Először a száraz tények: 20 fénykép és 4 rövid, fél perces videó van a mezőnyben, ezek közül kell kiválasztani a kedvenceket. A szavazás mind a két versenyben olyan, ahogy az utóbbi időben megszokhattátok, változás nincs. A fotók mezőnyét ezúttal az ismert alkotó, Násfayné Kőházi Mária értékeli, köszönet segítségéért.

A fotóknál hébe-hóba felmerül annak a kérdése, melyik kép igazodik a kiíráshoz és melyik nem. Most is voltak vitás ügyek, ezzel kapcsolatosan annyit jegyeznénk meg, hogy a szavazás aktivizálásáig bármelyik kép "vitára bocsátható", és amennyiben mi vagy valaki más problémásnak ítél valamit, döntünk róla. Szerintem már mindenki számára egyértelmű, hogy jobban örülünk a nagyobb mezőnynek, ezért kicsit "rózsagyurisra" véve a figurát, álláspontunk inkább az "ezt a választ még elfogadom". Néha sajnos mi magunk vagyunk szomorúak, ha egy-egy jó képet vissza kell utasítanunk, de a fotósok ettől még érdekességként betehetik ezt a verseny fórumába vagy egy saját galériába. Az aktuális havi fordulónk kiírása egy dolog, de az adott témán túl még annyi nagyszerű fotó készül- mutassa meg ki-ki az érdekesnek gondolt alkotását, legyen miről beszélgetnünk még a mezőny képeinek elemzése mellett.

A videóknál is megjöhet mindenki bátorsága. Mostanában beállt a vágás nélküli vagy csak egy vágásos rövid snittekre a verseny mezőnye, egy-egy jó, akár fényképezőgéppel készült fél perc eséllyel indulhat. A lenti két linken megismerkedhettek a két mezőnnyel, és persze szavazhattok is, hajrá.

Szavazás a képekre.
Szavazás a filmekre.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Bare Island

Australia

1/2 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 2) könnyű körülmények
max: 16m, látótáv: 4-10m , áramlás

parti merülésscenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcápa csikóhal nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés