»» ««

Egy talányos kép utóélete

Külföld

Egy amerikai pár víz alatti felvételéről napokig beszélt a média, ám utóbb kiderült, minden bizonnyal nem csontváz van rajta.

Patti és John Muldowney Arubán vakációztak, és sznorkelezés közben sok más turistához hasonlóan lelkesen kattintgatták a gépüket. A felvételeiken nem vettek észre semmi különöset, egészen addig, amíg egy velük utazó párral meg nem osztották képeiket kicsivel később, ez év januárjában. Az egyik homályos, nehezen kivehető képen csontvázhoz hasonló formát véltek felfedezni, és értesítették a hatóságokat.

A hír azért járhatta be az amerikai televíziókat és magazinokat, mert néhány évvel ezelőtt rejtélyes módon tűnt el Arubán egy 18 éves lány, Natalee Holloway egy nyaraláson, ami szintén nagy port felkavaró sztorinak számított. A csinos, szőke lány érettségi után utazott el a karib-tengeri szigetre, ám soha nem tért haza a családjához. Egy holland férfi, Joran van der Sloot volt az utolsó aki életben látta, ő viszont ellentmondásos nyilatkozatokat tett arról, mi is történt. Balesetről beszélt, ami után a vízbe dobta az áldozatot, de semmiféle bizonyítékot nem találtak a történtekre, és a lány sem került elő.

Ezek után új lökést adott a nyomozásnak a felbukkant felvétel. Noha a minőség rendkívül gyatra, így aztán a laikus néző nem is nagyon érti, ki és hogy látott ebben csontvázat bárki. Az FBI viszont minden apró nyomot komolyan vesz, így alaposan megvizsgálták a képet. Természetesen Arubán a helyi búvárok merültek alá a kép feltételezett készítési helyszínén, de nem találtak semmit. Két napon át vizsgálódtak a sznorkelező turisták által jellemzően felkeresett helyeken eredménytelenül, ezért a további keresést leállították. Az apa, aki évek óta szeretné megtudni mi történt a lányával, szintén arról beszélt, hogy a szakértők meggyőzték, a képen csak egy kísértetiesen festő, de teljesen hétköznapi aljzatrészlet van, nem pedig emberi koponya. Meglehet, hogy a lány maradványai tényleg valahol Aruba környékén nyugszanak a tenger mélyén, de biztosan nem ez látható amerikai pár felvételén.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 2. pygmy 2010 már 29. 16:24  
hja, bár ez annyival jobb kép, hogy itt szinte az egész alak kivehető, Vanek képén meg csak egy fej volt, nem?
ez egyébként nem UFO, ez simán C-3PO, csak egy kicsit berozsdált és belepte a szmötyi...
 1. horvathv 2010 már 27. 09:18  
Én Vanek úr képén UFO-t láttam, szólt már valaki az FBI-nak?

Merülőhelyek

Eel Garden

Egypt, Red Sea

2/3 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.7) könnyű körülmények
max: 23m, látótáv: 25m felett

parti merülészátony merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés