»» ««

Események a víz világnapja jegyében

Magyarország

Március 22 a víz világnapja, aminek alkalmából több rendezvényt, kedvezményt is meghirdettek, mi két budapestire hívjuk fel a figyelmet.

1994 óta március 22-e a víz világnapja, így minden évben több helyenrendezvényeket tartanak a víz jegyében.

A Tropicarium március 20-21-i hétvégén 10 és 18 óra között érdekes és színes programokkal, filmvetítéssel és előadással várja az oda látogató állat- és természetbarát gyermekeket és felnőtteket!

Programok: Halássz szemetet! Játék a vízzel. Láss,érezz,párosíts! Ne érj hozzá! Keresed meg! Változz halacskává! Ugrálj kedvedre! Vízhordás a szomjas halacskáknak! Etesd meg a cápát! Játssz velünk! Rajzolj,alkoss,gyarapíts! Fotó kiállítás. Fedezd fel a tűzoltó autót!

A gyermekeknek -18 éves korig- játékos menetlevelet készítettek, mellyel az összes külső helyszínt díjmentesen végiglátogathatják. Aki a külső helyszíneken összegyűjtötte az összes pecsétet, menetlevelével kedvezményesen, 1400,- Ft-os jeggyel látogathat el a Tropicariumba. Akiknek sikerül 9 pecsétet összegyűjteniük 9 helyszínről, azok sorsoláson vesznek részt! A nyertes pedig elhozhatja osztálytársait ingyen a Tropicariumba!

A Fővárosi Állat- és Növénykertben Mulatságcseppek két napon át címmel március 21-én és 22-én lesznek programok, mint vízzel kapcsolatos játékok, vetélkedők, kézműves kuckó, vízkóstoló reggel 9 órától 17 óráig. A Csodák palotája Öveges termének kísérleteit naponta négyszer nézhetik végig az érdeklődők, a Duna Múzeum makettjei interaktív módon szemléltetik a víz hasznosításának lehetőségeit, míg az ÖKO-Pannon szórakoztató játékainak segítségével a szelektív hulladékgyűjtéssel ismerkedhetnek a látogatók. Az állatkert zoopedagógusai pedig mindent elmondanak, amit a vizes állatokról tudni szeretnénk. Érdemes kilátogatni az akvárium miatt is, ahová nemrég gályatartóhalak érkeztek.

Bizonyára más városokban, településeken is vannak rendezvények, aki ilyesmiről értesül, nyugodtan rakja be a cikk fórumába.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Triget

Croatia (Hrvatska)

6/7 db alapján:érdekes(átlag: 3.9) átlagos nehézségű
max: 42m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés