»» ««

2010 márciusi szavazás

Fotózás

A téma az Ember a vízben volt, és most is vannak fotók illetve fél perces videók is.

Szemfüles olvasóink már voksoltak is a versenyekben, de természetesen messze még a szavazás vége. A fotók mezőnyét 24 kép alkotja, most már megszokott módon öt helyezést lehet kiosztani, az értékelést pedig Előd László vállalta. Neki sem lesz könnyű dolga, mint ahogy voksolóink is elég változatos képekkel barátkozhatnak, hiszen van medencés, édesvízi, tengerben készült, szabadtüdős, úszóról készített és így tovább. A döntés, mint ahogy mindig, most is a ti kezetekben van- szavazzatok minél többen. A szavazólap itt található.

Ugyanezt várjuk tőletek a fél perces videók versenyében. A mostani fordulóra beküldött 10 film remélhetően akár még több is lehet, mi mindenesetre örülünk az első kétszámjegyű mezőnynek ebben a kategóriában. Az értékelést mindenki egyéni ízlése alapján végzi, nyilván sokaknak számít az, hogy mennyire illeszkedik a kiírás címéhez a film, és azon belül mennyire sikerült jól. A szavazólapot itt találjátok, a voksokat március 31. 21 óráig várjuk ebben és a másik versenyben is.

Lassan szokásossá vált, hogy mindig újabb hírekkel tudunk szolgálni a magyar versenyzők sikerei kapcsán. Németh István a Golden Dolphin versenyen ért el első helyezést a videoklipek közt, a már eddig is sok sikert aratott víz alatti F1 futamával. Sásdi Zsolt mostanában szintén több videós díjat nyert, a legutóbbit az Our World Underwater 2010 verseny Conservation kategóriájában kapta ahol első lett, emellett a SUBIOS nevű versenyen második helyezést ért el egy filmje. Szintén az OWU versenyen érdemelt ki Honorary Mention elismerést Szabó Tamás egy fotója a kompakt felvételek közt.

A nemzetközi versenyek közül szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az eilati Epson Red Sea 2010 online versenyét, ami április 1-től indul be, majd végül a novemberi, helyben rendezett versennyel zárul az izraeli rendezők által lebonyolított versenysorozat- de addig persze még sok idő van hátra.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Angarosh

Sudan

5/5 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 45m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágcápa nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés