»» ««

Magic végeredmény, szavazás, újdonságok

Fotózás
1/2. oldal

Cikkünkben több témát is érintünk: Magic videósverseny eredménye, idei fotósverseny változások, havi videósverseny bemutatása.

Magic videós háziverseny eredménye:
Tavaly elég nehezen sikerült tető alá hozni a videós versenyt (a tempó felpörgetésére érkezett egy javaslat, erről majd később), de végül mégis érkezett három film a Magic témában. Ha van film, akkor van verseny is, és ezúttal is olvasóinkra bíztuk a döntést, akik közül sokan megnézték a filmeket és szép számmal szavaztak is. Noha nem volt kiugróan népszerű film, mint legutóbb, azért tekintélyes előnnyel, egyértelműen és megérdemelten lett az első az egyik alkotás- készítője nem ismeretlen senki számára.

A Magic kiírás végső sorrendje:
Garfield33: Magic Lights - 4,085 pont
pygmy: Harry Diver and the Magic Ocean - 3,298 pont
elche: Ábránd- 3,234 pont
Gratulálunk a győztesnek!

Havi videós verseny:
Térjünk is rá arra az ötletre, ami egy kicsit más mederbe tereli talán a videósok aktivitását. Miről is van szó? A havi rendszerességű fotós versenyünk témáinak többsége olyan, hogy egy rövid, 30 másodperces snittel is lehetne akár nevezni. Ezért a jövőben várjuk ezeket a maximum fél perces videofelvételeket is a kiírásokra, amelyek külön versenyeznek.
Nem egy komplett film legyártását kérjük minden hónapban, ide snitteket várunk! A vágások száma minimális legyen, egyetlen merülésen, egyetlen fő témáról készült felvétellel nevezzen a résztvevő, aki zenét is tehet a film alá - de ez nem kötelező. Nyilván ki kell kristályosodnia a dolgoknak, a nekünk küldött filmek többsége vágás nélküli, és nagyjából azt kaptuk amit vártunk, de van, aki kicsit pörgősebbre vágta az anyagát. Mivel ez egyfajta teszt, minden nevezett filmet közzéteszünk, hogy aztán később megvitathassuk, hol húzzuk meg a határokat. Ismerkedjetek meg a filmekkel, és a jövőben, a merülések során a digitális fényképezőgépekkel akár rövid filmeket is készíthettek, ennek a versenynek a kedvéért.
Terven felül már januárban is érkezett pályamű, így tudtok már most is szavazni, a téma ugyanaz mint a fotóknál, a kedvenc 2009-es snittet küldték be az indulók.

Hónap képe fotós háziverseny:
A legnagyobb részvételt vélhetően a jövőben is a fotós versenyen várhatjuk. Elkészült a 2010-es kiírás (itt megtekinthető az összes téma, a következő túrán lehet célzottan fotózni), és már be is futottak a képek az első havi fordulóra, amire a kedvenc 2009-es képeket vártuk. Mivel nem volt meghatározott téma, a mezőny elég változatos lett.
A szavazási határidő most is a hó vége, 2010 január 31. 21 óra.
A versenygaléria itt van, a szavazólap pedig itt.

A tavalyi év közben elkezdtünk Selmeczi Dani barátuk ötlete nyomán egy ún. profi értékelést is csatolni, ami nagy sikert aratott, így idén is folytatni szeretnénk. Első értékelőnk nagy örömünkre régi barátunk, akiről sajnos mostanában keveset hallani, Dombovári Tibor természetfotós, fotóművész!
A következő hónapokban terveink szerint értékelést olvashattok a tavaly is értékelő profi fotós barátainktól: (ABC sorban) Előd László, Gulyás Zsolt, Kiss Gábor, Násfay Béla, Násfayné Kőházi Mária, Selmeczi Dániel tollából, illetve még van pár ötletünk, de ez legyen megint meglepetés.

Az olvasói szavazásban idei újdonságunk az, hogy öt helyezést lehet kiosztani, meglátjuk mi lesz belőle. A rendszer ugyanaz, mint korábban, tehát az első helyezés éri a legtöbbet, és az ötödik hely a legkevesebbet, tehát amikor szavaztak ne az iskolai osztályzatokban gondolkodjatok. Nagyon bízunk benne, hogy senkit nem zavar meg a változás, de a szavazólap is módosult, hogy egyértelmű legyen: a kedvenc képeteknek az első helyet adjátok ki, majd a másodikat és így tovább. Ezúttal sem marad el a profi értékelés, ahogy említettük ezúttal Dombovári Tibor vállalta ezt a nehéz feladatot.

Tehát akkor mégegyszer, szavazni 2010. január 31. 21 óráig itt lehet:
Fotós szavazólap: /Keptar/szavazas

Ne feledjétek, minél több a szavazat, annál valósabb az eredmény, tiszteld hát meg az indulókat, hogy rászánsz pár percet a szavazásra, előre is köszönjük! A következő oldalon láthatóak a filmek, ha valaki még a szavazás előtt szeretne megismerkedni velük.

Az írás a következő lapon folytatódik!

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 39. Garfield33 2010 jan 28. 11:53  
Mielőtt még szétcakkoznád magad, csak megemlíteném, hogy nem a DC-s melókra gondoltam, hanem az egyebekre, arra is ölég viccesen, mintegy kontrázva azon hozzászólásaidra, mikor is lesajnáltál minden marhát, aki hétköznap nem 10 órakor kel fel. Sőt, szerintem Vanek is csak viccelt a bannerekkel, persze a maga hernyótalpas módján...

Visszatérve arra, amit mondasz, teljesen igazad van. Ti ebből éltek, nektek fontos a hírdetés, és fontos azoknak is, akik valamit vagy valamilyen szolgáltatást venni akarnak. Feltételezem továbbá, hogy ha valaki nem DC-s ismerős keres búváros dolgokat, akkor mindenki - ahogy én is - azt mondja: nézz körül a DC-n.
Javítanám még egy hibás kijelentésedet: szerintem a DC-n általad végzett (és általunk tényleg nagyra értékelt) munka azért nem annyira önzetlen, mert a potenciális vásárlók (vagyis az olvasók,tagok) becsalogatása és megtartása csak jó szolgáltatással, hírekkel, fórumokkal és programokkal megy.

Ja és igen, túlreagáltad...
 38. Edka 2010 jan 28. 11:31  
Ez így van, jó pénzért ás az ember ha kell, hehe....
 37. Vanek 2010 jan 28. 09:10  
Asszem utoljára én szóltam szépet egy (nem kereskedelmi) bannerre.
Tudod  nem zavarnak különösebben a bannerek, de nem is érdekelnek. Ha keresek valamit, akkor azt célzottan teszem. Azért meg nem szoktam venni valamit, mert hirdették és hűdejócsakazértisveszekegyet. Ha meg olyan van a banneren, ami nem érdekel, akkor nyilvánvaló, hogy nem nézem meg. Passzióból meg minek kattingassak bannerekre? Persze alkudozhatunk, hogy fórumozás előtt kötelező két bannerre kattintani, hozzászólás előtt meg háromra...

De nem szólom le a munkádat, sőt megdícsérlek, hogy nagyon jó a fórum. :)
 36. Luciferin 2010 jan 28. 08:16  
Legyen 2. Mert én szeretem a DC-t.
:-)
 35. pygmy 2010 jan 28. 08:02  
ööö, most akkor fizetős lesz a fórumozás? ez a hozzászólás mennyibe kerül? :P
pl. fel tudnám ajánlani adóm 1 százalékát :)
A további 34 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Tobia Soraya

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.3) könnyű körülmények
max: 17m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágnagy rája teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés