»» ««

Fotózás, szavazás

Fotózás

Aktuális fordulónk, az E.T. voksolása mellett szót ejtünk egy most nyíló kiállításról.

Az E.T. kiírásra olyan fotókat vártunk, amelyek különös, furcsa élőlényeket, vagy szokványos, de szokatlan módon lefotózott állatokat ábrázolnak. A képküldők a múlt havi zárt mezőnyű adriai forduló után ismét lelkesen vesznek részt a versenyben, ugyanis 26 fotós ugyanennyi számú felvételét láthatjátok a galériában.

Egy fontos változás van, ugyanis mostantól nem jelenik meg a készítő neve a kép alatt. Bár ez persze nem zárja ki azt, hogy aki jobban ismeri a fotósokat, stílusukat, technikájukat vagy azt, hol készít jellemzően képeket, az rájöjjön egyes fotók készítőire. Azért nem feltétlenül javasoljuk, hogy a "nagy leleplezések" tere legyen a kapcsolódó fórum, de hát alapvetően a hozzászólók döntenek a témáról, nem pedig mi. A szavazás pedig semmit sem változott, az első három helyet oszthatják ki regisztrált tagjaink- szavazzatok sokan, ez a lényeg. És most sem marad el a profi értékelése: Gulyás Zsolt vállalta a feladatot. A szavazás határideje 2009. november 30. 21 óra.

A versenygalériát itt találjátok.

Kaptunk egy invitálást Sipos László búvárfestő tárlatának megnyitójára. Ez november 16-án 18 órai kezdettel lesz, a Bp. V. ker. Zrínyi u. 5. sz. alatti Duna Palota galériájában. A kiállításon régebbi és egészen új festmények is lesznek. A tárlat látogatható november 30-ig minden nap 9-20 óra között. A versenyekről szóló híreket legutóbbi cikkünkben már olvashattátok, de hátha valaki elsiklott felett, ezért említjük újra.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Bare Island

Australia

1/2 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 2) könnyű körülmények
max: 16m, látótáv: 4-10m , áramlás

parti merülésscenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcápa csikóhal nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés