»» ««

Fotós-videós hírek

Fotózás

Lehet készülni a nagyszabású antibes-i fesztiválra, ahol a közelmúltban díjazott alkotók is eséllyel indulhatnak.

(C) Tökölyi CsabaElőször is tekintsük át, milyen örömteli eredményekről számolhatunk be a nemzetközi versenyek háza tájékáról! Az észak-ciprusi fotó- és filmfesztiválon az amatőr rövidfilmek között első helyet szerzett Sásdi Zsolt filmje, az Earth Resistant, míg az amatőr filmek között Lőwy Gábor lett a második, filmjének címe Gorontalo Hidden Paradise. A British Underwater Image Festival egyik kategóriájának két első helyét a magyarok szerezték még: a Tony Backhurst Scuba Travel Amateur DVD Award versengésben Németh István Wacky Race of Underwater Animals című filmje előzte meg Sásdi Zsolt Earth Resistantját. Utóbbi alkotó a csehországi PAF Tachov versenyen a legkreatívabb film díjával gazdagodott. Ezen a versenyen viszont Selmeczi Dánielnek sikerült a legnagyobb sikert aratnia fotóival, ugyanis négy díjat is elhozott. Ezek sorrendben: trópusi tengerek 3. díj, fekete-fehér képek 2. díj, portfólió első díj illetve a szintén nagyon értékes közönségdíj. Gratulálunk minden díjazott versenyzőnek!

Most pedig a néhány szó a jövőbeni versenyekről. 2009. augusztus 31-ig lehet nevezni a Seychelles-szigeteken megrendezésre kerülő SUBIOS fotó- és filmfesztiválra. Amire viszont minden bizonnyal többen is készülnek, de a biztonság kedvéért jó előre hírt adunk róla, az a híres francia fesztivál, amit a köznyelv egyszerűen csak úgy ismer: Antibes. A nevezési határidő 2009. szeptember 15. Ebben az évben is számos kategóriában versenyezhetnek a filmesek és a fotósok, de versenghetnek a könyvek és a weboldalak is például. Ebben az évben is megrendezésre kerül a Miss Diving szépségverseny, szóval kategória és versengési lehetőség van bőven, éljetek vele minél többen.

[ Fotó: Tökölyi Csaba ]




Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 1. Jules 2009 jún 04. 08:30  
Hm, Che, idén az Antibes-i fesztivál Marseilles-ben lesz... Idén nem tudtak megegyezni Antibes-bel. Végül is a fesztivál hivatalos neve a Víz alatti képek világfesztiválja, szóval Antibes a köznyelvben terjedt el.

Remélem a fenti kollegák mind-mind pályáznak majd! És el is jönnek...
 
Ezen kívül, ugyan csak outsiderként, kérném a cikk címét módosítani, hogy a szegény videósok is belekerüljenek... :-D

Merülőhelyek

Perije Zvezda / Toll Csillag

Croatia (Hrvatska)

2/3 db alapján:érdekes(átlag: 3.7) átlagos nehézségű
max: 51m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítésfal merüléssziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés