»» ««

Fogas kérdés

Fotózás

Fotós versenyünk aktuális fordulójának kissé kötöttebb témája volt, és a mezőny is elég kiegyensúlyozott lett.

Összesen 22 felvételt küldtek be a versenyzők az áprilisi Ne fogazz! kiírásra. Meglepő volt talán, hogy egyetlen cápáról készült felvétel sincs a mezőnyben, de ennek az is lehet az oka, hogy cápát ritkán lehet igazán közelről fotózni. Mindenesetre akadnak nagyobb ragadozók és kisebb, rejtőzködő élőlények is a megörökített állatok közt, így kellően sokszínű lett a mezőny.

Mostantól pedig szavazóinkon a sor, hiszen 2009. április 30. 12 óráig lehet leadni voksaikat, a szokásos módon. A divecenter.hu regisztrált tagjai szavazhatnak, minden fordulóban első, második és harmadik hely kiosztásával.
A szavazólap itt érhető el.

A fotósok gyakran kérik, hogy szakértők mondjanak véleményt a képekről. Ebben a fordulóban ezt egy kicsit "intézményesebb" formában teszi meg Selmeczi Dániel természetfotós, fotóművész: az eredményhirdetéskor cikk formában tesszük közzé a képekről írott értékeléseit. Köszönjük neki, amiért közreműködik ezen a téren, és remélhetően sikerül ezt a hagyományt tovább folytatni. Volt már korábban is alapos értékelés, de a cél az lenne, ha ez összefoglalva jelenne meg, havi rendszerességgel. Az értékeléseket azért a verseny után tesszük közzé, hogy ne befolyásoljuk a szavazókat.

Szokás szerint nyereményt is tudunk adni a forduló győztesének. Ezúttal a Sea-Watch Búváráruház által felajánlott ajándékcsomagot kapja a győztes, amiben több hasznos kiegészítő van, egészen pontosan egy Aquatec LED helyzetjelző, egy Seemann Sub írótábla és egy telejsen új termék, az Oceanic Antifog nano tech, ismertebb nevén "műnyál".

Még egy rövid szolgálati közlemény: a videósok Magic kiírásánál a filmek beküldési határideje 2009. május 31-re módosult.



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Fekete-víz / Feketenyéki tó

Slovakia

3/6 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 4-10m

parti merülésfal merülés scenic, nézelődős merüléstengeri füves élőhely édesvizi élővilág mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés