»» ««

2009 első Tengeri Sója

Magyarország

Új év, új lehetőség az előadássorozaton való részvételre.

Az első Tengeri Só 2009-ben a szokásos színvonalas programmal várja a víz alatti világ érdekességei iránt érdeklődőket január 7-én szerdán.

A tervezett program:

- Caudata Barangkutató Csoport: Titokzatos élőlények nyomában - Merülések Kelet Hercegovina barlangjaiban (fotó, előadás 35 perc)
- Halász Bence - Irsai Sándor - Meixner Zsolt: Vadnijak vízalatti zátony (film 24 perc)
- Előd László: vvv.vegyesvörösválogatás.el (fotó, előadás 30p)
- Az Év Természetfotósa 2008 - A fotópályázat díjnyertes képei (diaporáma 10 perc)

Kezdés: 18:00 óra

Helyszín: BMF Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar P/10e terem Budapest, 1081 Népszínház u. 8.(Blaha Lujza tér felől)
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 57. vizes 2009 jan 09. 14:22  
itt vmi félre csúszott, nem kell kijönni semmiből, semmit nem vettem a nevezett filmemre, amúgy meg az építő kritikának kifejezetten örülök. amiből az egész készült az egy fényképezőgéppel felvett videó amit konvertálni kellett, hogy lehessen vágni. ezen felül meg ugye az eredeti elveszett csak a youtube maradt meg. de most már a tartalék vinyónak is van tartaléka ... ja és én csak vágogattam. a körülményekhez képest még jó is lett ... szárazruha, 5 fokos víz, vastag kesztyű ... 70 perc
 56. divefoto 2009 jan 09. 13:57  
Szerintem nem mentség a rossz filmre hogy amatőr a készítő ha ezt 100 ember előtt mutatja be.Legalább tisztelje meg őket annyira hogy foglalkozik egy kicsit a munkájával a vágó asztalon.Ilyen hosszú filmet nem lehet elintézni négy őt vágással.Nagyon sok szép filmet látni amatőr készítőktől.Egy harmincperces filmhez többszáz klipp  sok vágókép és  a  narrátor sem hiányozhat.Mi búvárok végignézzük nehezen,de aki nem volt a víz alatt soha ötperc után feláll mert nem köti le,unatkozik és büntetve érzi magát.Erre jó példa DD menyasszonya.Ha figyelembe vesszük az aránypárokat ami azt jelenti hogy kb játékfilmeknél 70-90:1 dokumemtumfilmeknél 50-70:1 házi videoknál 5-10:1 percnyi anyag kerül bele egy normális filmbe.Ennek a filmnek az aránya  30percből 29 lehet.30perc nyersből 29 perc hasznos anyagot forgatni még oscar dijas operatőrünk Koltai Lajos sem képes.  A videózásnál is akárcsak a fotózásnál nagyon fontos a fény iránya,amit ennél a filmnél nem igazán vettek figyelembe.A kameramozgás  ami nélkül elkébzelhetetlen egy mozgófilm hiányzott.Úgyan volt,de azt a búvár uszonya váltotta ki ami viszont nem kéne.Sok  dolog van  amit egy operatőrnek figyelembe kell venni,ami közül csak néhányat tartott volna szem előtt a búvár akinek a kezében volt a kamera már jobb lehetett volna a film.Kiváló show-menünk Fábry Sándor pocsék áruk fórumában kő keményen megállta volna a helyét.Tisztelettel felkérem a szervezőket kiméljék meg a nézőket az ilyen filmektől a jövöben mert az ilyen filmek megkérdőjelezik a Tengeri só komolyságát!!!Csak néhány percre kéne belenézni vetítés elött.
 55. Bunny 2009 jan 09. 13:56  
Gyáva :) Vizes filmjének egyébként egy nagy baja volt. Hogy Youtube minőségben van csak meg ...
 54. Thomasbuvar 2009 jan 09. 13:42  
Legfeljebb vizes leszel, miután beterít. :)
 53. Darth-Digilog 2009 jan 09. 13:34  
Szia Vizes! Nem úgy gondoltam, ahogy az előbb írtam, igazából nem lógott ki a filmed és szerintem csak a Bunny mondatta ezt velem, de lehet, hogy a Zook! És szeretünk! :-)
Húúú..remélem megúszom.....!
A további 52 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Ras Abu Soma

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.5) átlagos nehézségű
max: 40m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős legalább 1.5m-es hal nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés