»» ««

Versenyre fel

Fotózás

December végén, január közepén több rangos fotós-videós versenynek is beadási határideje van, és pörögnek a DC versenyei is.

Az év utolsó napjáig lehet leadni a versenyműveket (képeket, filmeket) a Beneath The Sea 2009 versenyre, ami idén is szép díjakat kínál a résztvevőknek. Kompakt kategória is van, részletek a hivatalos honlapon.

Szintén december 31-ig lehet nevezni képeket a Nature´s Best versenyre, aminek a felszíni kategóriák mellett van kifejezett víz alatti kiírása, illetve olyanok (pl. ember a természetben), ahova víz alatti képek nevezése is lehetséges. Honlap itt.

2009. január 15-én pedig két, a Wetpixelhez köthető, de egyaránt értékes díjakkal kecsegtető versenynek lesz leadási határideje. Az Our World Underwater 2009 versenynek van videós kategóriája is, de kompakt gépekkel készült képek is nevezhetőek. A DEEP Indonesia kategóriái között is ott van a kompaktosoknak szánt kiírás. A feltételekről és részletekről a honlapon lehet tájékozódni.

A fotós verseny aktuális, Best of fordulójának a leadási határideje lassan a végéhez közeledik, de még lehet képet küldeni. A videós versenyünk témája a Tempó, a nevezhető filmek maximális hossza nem lépheti túl az öt percet, a nevezés (küldés) határideje 2008. december 20. Nincs megkötés a zenét, stílust illetően, mint ahogy a technikára vonatkozóan sem. A filmet nevezni úgy lehet, ha egy linket juttat el a szerkesztőséghez az alkotó, ahol a film megtalálható- ez lehet saját honlap illetve Youtube, Vimeo vagy hasonló rendszerű videomegosztó. A filmekről olvasóink szavaznak majd.

Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

St. Johns, Paradise Reef

Egypt, Red Sea

1/2 db alapján:érdekes(átlag: 4.5) átlagos nehézségű
max: 28m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

szafaris megközelítészátony merülés üreg vagy barlangkorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelylegalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés