»» ««

Cápások, előre!

Fotózás

Érdekes mezőnyre szavazhattok ebben a hónapban is, sokféle cápás fotót neveztek olvasóink.

Amikor az év elején kiírtuk a cápás versengést, tudatosan tettük az év végére, hátha néhányan pont az év során tudnak jó fotókat készíteni a tengerek félelmetes ragadozójáról. Nos, talán vannak 2008-as képek is a mezőnyben, az viszont biztos, hogy a tényleg rettegett fehér cápa mellett olyan fajok fotóit is megtaláljátok, mint a félelmetesnek ritkán tartott macskacápa. Végigböngészve a képeket, látható, hogy Ázsiától a Karib-tengerig, az Atlanti-óceántól Szudánig dolgoztak a lelkes fotósok.

Cápát fotózni sem egyszerű, természetesen, de a képek küldői nyilván szívesen várják mindenki véleményét, tanácsait, hogy legközelebb jobban sikerüljenek a felvételeik. Persze a cápák esetében kiszámíthatóságról csak ritkábban lehet szó, hiszen ezek az állatokat vagy ritkán lehet látni, mert ügyesen rejtőznek, vagy pedig villámsebesen úsznak tova a búvárokat látva. Szóval mindenképpen öröm, hogy ennek ellenére ilyen szép számú képet neveztek a versenyre.

Ezúttal mi ajánlunk fel nyereményként egy olyan ajándékot, amilyen még nem volt korábban. Amikor hallottunk arról, hogy néhány fotós kedveli a nehezen beszerezhető "modellmaszkot", aminek nagy, ovális ablaka mögött jobban látszik a búvár arca, úgy döntöttünk, ebben a fordulóban ez lesz a jutalom- talán viszont is láthatjuk majd valamikor egy versenyünkre beküldött képen.

A szavazatokat 2008. október 31. 21 óráig várjuk, eredményhirdetés pedig a szokás szerint másnap lesz. Az őszi szünetben búvárkodni indulók ezért szavazzanak még utazás előtt, és akár következő fordulónkra is fotózhatnak, melyekre kizárólag természetes fényben készült képeket várunk.

Szavazni regisztrált tagjaink tudnak, a versenygalériát pedig itt érhetitek el.
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Jibna

Sudan

3/4 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.5) átlagos nehézségű
max: 45m, látótáv: 25m felett , áramlás

szafaris megközelítésfal merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés