»» ««

Szeptemberi szavazás

Fotózás

Szeptemberi fotós háziversenyünkre rekordmennyiségű kép érkezett, reméljük rekormennyiségű szavazat is lesz, úgyhogy irány szavazni!

Ebben a hónapban a víz alatti fotós háziversenyünk "Jönnek a sárgák!" címre hallgatott, amire rekord mennyiségű, pontosan 32 darab kép érkezett.

Ezúttal olyan víz alatti fotókat vártunk, amelyeken dominánsan jelen van a sárga szín, legyen szó akár víz alatti élőlényről, akár egy sárga ruhás búvárról. A kiírást elég tág határok között értelmezték a beküldők, persze pont ez a szép: így remélhetőleg mindenki talál a kedvére való három képet a kiosztható első, második és harmadik díjaihoz.

Szavazás menete a szokásos, regisztrált olvasóink ezen a linken tudnak szavazni. Aki még nem regisztrált, ingyen megteheti.

Ezen fordulónk győztesének nyereménye némileg kapcsolódik a versenykiíráshoz, a Búvártanoda felajánlását, egy nitrox tanfolyamot fog nyerni (kártyadíjjal és minden egyébbel együtt természetesen).

Szavazatotokat szokás szerint a hónap utolsó napjáig, tehát 2008. szeptember 30. 21.00 óráig tudjátok leadni!
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Car Cemetery

United Arab Emirates

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 15m, látótáv: 4-10m

speedboat-os megközelítésroncs merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajok mesterséges élőhelynagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés