»» ««

Visszahívások: Apeks, Aqua Lung

Felszerelések

Az Apeks bizonyos második lépcsői és az Aqua Lung Titan első lépcsői az érintettek.

Az Apeks TX, ATX és XTX reduktorait érinti a gyártó felhívása, miszerint a második lépcső hibás összeállítása miatt minden, 2008 júliusa előtt vásárolt reduktort érdemes legalább vizuálisan megnézetni, ha még nem volt soha szervizelve.


Egy másik gyártó, az Aqua Lung azokat a DIN-es, Titan típusú első lépcsőket hívja vissza, melyek sorozatszáma kisebb 6062501-nél, és/vagy a DIN csatlakozó végén 300 BAR MAX felirat található. Ezek a régebbi, rézből készült alkatrészek eltörhetnek, ezért a szervizekben acélra cserélik azokat.
Akinél ez korábban már megtörtént, a DIN csatlakozó végén 300 BAR MAXI (tehát nem MAX, hanem MAXI) feliratot láthatnak.

A gyártók természetesen minden okozott kellemetlenségért elnézést kérnek, de javasolják, hogy a felhasználók saját biztonságuk érdekében keressenek fel egy hivatalos márkaszervizt.
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 10. _andras_ 2008 júl 11. 17:22  
En is bevittem, mert beleesett a sorozatba az enyem is, de vegul benne volt a kerdeses alkatresz (apeks), nem kellett tenni vele semmit.
 9. Bunny 2008 júl 08. 21:04  
No ma bevittünk barátnő reduktorát, egy szép nagy doboznyi ilyen csatlakozó vég van a bótban, szóval lehet bátran hordani a vasat Karlóékhoz. És szó nélkül adták is, bátran csak bátran!
 8. mobydick 2008 júl 08. 09:03  
Sziasztok, csak a 2003 és 2006 között gyártott Aqua-lung Titán reduktorokra vonatkozik a visszahívás  -az Aqua-lung tekintetében- és ezeket a DIVEX teljesen díjmentesen kicseréli. ( Kb. 1 perc, megvárható). Amúgy össz. 1 db ilyen meghibásodást észleltek ( azt is Amerikában), de a cég nagyon vigyáz a presztizsére. Szóval, ha van ilyen : az Aqua-Lungot a DIVEX-be, az APEKS-et pedig az Abyss-ba tessék vissza vinni. Köszönettel: Karlo, DIVEX  
 7. Bunny 2008 júl 07. 11:13  
Abyss szólt, hogy sokat összeolvasták a két infót, és apeks-nél akarnak csatlakozót cserélni. Az első bekezdés Apeks, a másik Aqua Lung, szóval ne keverjétek a szezont a fazonnal :)
 6. zaja 2008 júl 04. 19:42  
Sziasztok!
Nem kell cseréltetni az Apeksnál semmit, hanem a membránt védő betét hiányozhat a 2. lépcsőből.
http://www.abyss.hu/index.php?fo=74&al=105&latni=830&alal=830
Én az Abyss-nél vettem a légzőautomatámat és oda vittem vissza, az enyém jó volt. Szerintem oda érdemes visszavinni, ahol vetted, de ha oda nem tudod, az Abysseseket tudom ajánlani nagyon rendesek, jó fej csapat.
A további 5 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Abington Reef

Sudan

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 3) átlagos nehézségű
max: 40m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágcápa teknős jelentős halraj nyílt vízben nagy rája legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2023 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés