»» ««

Sikerek és lehetőségek

Fotózás

Újabb nemzetközi eredmények, versenykiírások, és persze nálunk is tart már a fotós verseny szavazása.

divecenter.hu fotós versenyElsőként Somogyi Gyula (Jules) sikereiről szeretnénk szót ejteni, akinek alighanem kedves hétvégéi közé fog tartozni a mostani: Moszkvában az Arany Delfin fesztivál roncsfilm kategóriájában harmadik helyet érte el a Closed Spaces, az Our World Underwater 2008 verseny általános videó kategóriájában pedig a The vision of the Oraculum lett a második helyezett. Két film, két verseny, két helyezés- gratulálunk! Gyula filmjeit a Helioxfilm honlapján találhatjátok meg.

A mi fotós háziversenyünk pedig éppen a szavazásnál tart, a Vörös és mégis kék kiírás, ahova vörös-tengeri képeket vártunk, 24 fotós fantáziáját mozgatta meg. Ide kattintva lehet elérni a versenygalériát, majd a kedvenceket kiválasztva regisztrált tagjaink február 29-ig szavazhatnak. Egyébként a máshol is népszerű szavazós versenyek közül az egyik legszínvonalasabb is hozott magyar sikert a közelmúltban, Selmeczi Dániel (Archi) képe lett a legjobb a Wetpixel jól ismert Picture of the Week versenyén. Az Unterwasser versenyén pedig Nyírő György érdemelt ki második helyet a Details versenykiíráson. Érdemes hát akár külföldön is kipróbálni magukat a vállalkozó kedvű fotósoknak.

Ehhez pár lehetőséget is ajánlunk. A videósok az észak-ciprusi víz alatti filmes verseny profi vagy amatőr kategóriáiban mérettethetik meg magukat, a beküldési határidő 2008. március 10., részletek a fesztivál honlapján. Az Underwater Images versenyről már ejtettünk szót korábban, itt a határidő március 1., fotósok és videósok számára is versenyt hirdettek. A Scuba Diving Magazine versenyére március 15-ig várják a fotókat, a nevezési díj képenként 10 USD. Hamarosan zárul az igen rangos Wildlife Photographer of the Year nevezési időszaka is, március 31-ig lehet képeket küldeni erre a megmérettetésre. A fülöp-szigeteki Celebrate the Sea 2008 verseny fotósok és videósok számára is részvételi lehetőséget kínál, bár itt a határidő azért még odébb van: május 10-ig lehet elküldeni a versenyműveket.

Reméljük mind többen kapnak kedvet a részvételhez, és ígérjük, sikereikről a jövőben is be fogunk számolni.
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 2. Jules 2008 feb 22. 16:14  
A cikkben említett lehetőségeket kibővítve itt egy csomó fotó és filmfesztivál honlapja található:

http://nederlands.dannyvanbelle.com/page.php?20
 1. elche 2008 feb 20. 09:11  
Azért érdekes böngészni az Arany Delfin díjazottait, a helyi versenyzők szerintem egy pici hátszéllel indultak. Vagy esetleg sokan voltak, és a nagy számok törvénye alapján több díj jutott nekik? Vagy tényleg nagyon jók?:)

Merülőhelyek

Palatinus-tó Búvárbázis, Dorog

Hungary

6/16 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.4) átlagos nehézségű
max: 12m, látótáv: 0-4m

parti merülésscenic, nézelődős merüléshomokos élőhely édesvizi élővilágjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés