»» ««

A búvár - indul a szavazás

Fotózás

Ebben a fordulóban 22 változatos képből választhattok.

A búvárItt van hát a pillanat, amikor minden regisztrált tagunk leadhatja voksait a versenygaléria neki legjobban tetsző képeire! A feladat nem egyszerű, hiszen az aránylag nyitott témának köszönhetően nagyon eltérő stílusú és hangulatú képek jöttek össze.

Vannak felszíni felvételek, vicces pillanatképek, izgalmas kompozíciók egyaránt. Bár az elmúlt egy évnek, pontosabban kilenc hónapnak az a tapasztalata, hogy a résztvevők nagyon kreatívak, elég változatos módon közelítik meg a témákat.

Igazság szerint érdemes is végiggondolni, milyen tapasztalatokat szereztünk a fotósversenyen. Elsőként azt, hogy érdemes volt életre hívni, a fordulóként nagyjából húsz képre gyakorlatilag mindig lehetett számítani. Voltak erősebb fordulók, ahol nagy volt a verseny, máskor egyértelműbb volt a győztes személye, de ez így természetes.

Bevált az is, hogy az első két hétben várjuk a képeket, aztán két hétig tart a szavazás, ebben jövőre sem lesz változás. Apropó szavazás: úgy gondoljuk, hogy jó döntés volt olvasóinkra bízni a döntést. Természetes, hogy a győztesnek mindig tetszik a döntés, aki nem nyer, az meg esetleg nem annyira boldog, de úgy gondolom, az eredményeket a közösség mindig elfogadta. Nem tapasztaltunk irányított voksolást, szóval minden szempontból jónak látszik a szavazás rendszerének megtartása a jövő évben is.

Az egyetlen dolog, ami továbbgondolásra sarkall majd minden érdekeltet, versenyzőt, szervezőt és szavazót, az a versenysorozat előtt felvetődött kérdés: mennyiben jó, hogy egy mezőnyben szerepel minden fotós, a rutinos profitól a kompakttal dolgozó amatőrökig? Bevallhatjuk, ez a kérdés a szerkesztőségen belül is szült beszélgetéseket, de továbbra sem mi akarjuk eldönteni a hogyan tovább módját. A víz alatti fotósok vagy ennek a cikknek a fórumán várjuk mindenkinek a véleményét az ügyben. No meg persze minden más, a versenyhez kapcsolódó témában is, hiszen véglegesíteni kellene, mi maradjon és mi változzon 2008-ban.

De először is, természetesen várjuk a szavazatokat a mostani fordulóban, méghozzá 2008. január 1. 21 óráig.

A versenygaléria eléréséhez kattints ide!
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Umm Gamar

Egypt, Red Sea

6/13 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.4) átlagos nehézségű
max: 36m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítésfal merülés roncs merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelylegalább 1.5m-es hal teknős delfin

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés