»» ««

A divecenter.hu versenyhírei

Fotózás

Már lehet szavazni a hatodik forduló képeire, és módosult a videós verseny határideje.

A Sü... versenyfelhívásra beérkezett 17 kép az a mezőny, amiből választani lehet. A szavazás menete a szokásos: regisztrált tagjaink voksolhatnak, három dobogós fotót kell kiválasztani, amelyek közül az első helyezett három pontot kap, a második kettőt, a harmadik egyet.

A változatos képek között van édesvízi és tengeri sü... is, a világ minden tájáról. Először érdemes átböngészni a galériát, és az ott található linkre kattintva egyből a szavazásos oldalon találjátok magatokat. Még nem kell sietni, de késlekedni sem érdemes: a szavazás határideje 2007. szeptember 30. Várjuk közben a következő fordulóra vonatkozó témajavaslatokat is!

Többek kérésére módosul a videós verseny beadási határideje. Gyakorló videósként nem nehéz elfogadni az érvet, hogy bizony idő kell még egy 2-3 perces film elkészítéséhez is, ezért aztán az a döntés született, hogy a Big Blue címet kapó első fordulóra a művek 2007. október 1. éjfélig nevezhetőek.

Technikai kérdésekről is szó esett, a YouTube-on elhelyezett filmek nem igazán hibátlan minőségét érte kritika. Nos, a szinte szabvánnyá vált YouTube minden hibája ellenére hatékony, és kis teljesítményű gépeken is élvezhetőek a filmek. Ezért továbbra is azt ajánlanánk, hogy oda kerüljenek fel a filmek, de más oldalak is jók, ahol létezik a beékelés (embed) funkciója. Egyfajta áthidaló javaslatként pedig az merült fel, hogy a filmek kerüljenek fel a YouTube-ra, de mindenki küldhessen linket egy jobb minőségű változathoz, amit a film mellé tehetünk. Azaz gyors áttekintésre ott van a YouTube változat, a jobban tetsző filmeket pedig nagyobb felbontásban is megnézhetik az érdeklődők.

A verseny eredeti, részletes kiírása itt található.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Anchor Bay / Popeye Village

Malta

2/3 db alapján:érdekes(átlag: 3.7) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

parti merülésüreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely tengeri füves élőhelyföldközi tengeri muréna

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés