»» ««

Augusztusi versenyhírek

Fotózás

Szavazás nálunk, nevezés más megmérettetéseken: fotósok, videósok, figyelem!

Először is a szokásos felhívás: még bőven van idő a szavazásra a divecenter.hu fotós versenyén. Regisztrált tagjaink augusztus 29-ig voksolhatnak. Első lépésként nézzetek szét a versenygalériában! Mivel kérés érkezett arra vonatkozóan, hogy legyen oldalunkon verseny a videósok számára is, elkezdtük a közös gondolkodást róla. Aki kíváncsi arra, hogy áll a dolog, nézzen be a Víz alatti fotós és videós fórumra.

Cápás fotókat várnak a Shark Trust búvárfotós versenyére. Nem akármilyen díjért zajlik majd a küzdelem: a győztes jutalma egy utazás lesz a Maldív-szigetekre. De ettől függetlenül is érdekesnek ígérkezik a dolog, ugyanis négy, sajátos kategóriát írtak ki a szervezők. Sok magyar fotós is remek cápás képekkel büszkélkedhet- reméljük, többen a díjazottak közé kerülnek. Mindenesetre igyekezni kell, ugyanis augusztus 31-ig lehet nevezni maximum két fotóval.

Az izraeli Eilatban megrendezett SanDisk RedSea versenyre is lehet még nevezni, és itt nem csak fotósokat, hanem videósokat is várnak. A verseny érdekessége, hogy nem képek küldésével lehet résztvenni, hanem a versenyre nevező alkotók helyben dolgozhatnak, és versenghetnek az értékes díjakért.

A versenyre 2007. november 12-17. között kerül sor Eilatban, ahol élesben mutathatja meg tudását álló- és mozgóképes alkotó. Érdemes megfontolni a részvételt, mert a fődíj 10,000 dollár, és egy három hetes, két személyes utazás Pápua Új-Guineába.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Fanous Reef

Egypt, Red Sea

5/9 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 2.9) átlagos nehézségű
max: 16m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágteknős delfin

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés