»» ««

Új búváráruház nyílt

(Hirdetés)

Hosszú évek óta ismert név a hazai búvárpiacon a Sea-Watch DC. Az új, imponzáns alapterületű helyre költöző áruház a továbbiakban a szolgáltatások teljes skáláját kínálja.

A hét minden napján nyitvatartó áruházunk a már eddig is képviselt Oceanic, Seemann, Soprassub márkák mellett Aeris, Sealife, Atomic Aquatics, Aquatec, Sherwood, Cressi termékeket forgalmaz. A termékskála minden elképzelhető felszerelést felölel, az alapvető felszerelésektől a reduktorokon és komputereken át egészen a szárazruhákig, sőt a nem búvár családtagok számára tartunk akciós ABC, és egyéb kiegészítő termékeket is. A két szintes áruháznak és a közel 2000 négyzetméteres alapterületnek köszönhetően nagyjából minden megtalálható nálunk, az alap tipusoktól a csúcsmodellekig. Még olyan különlegességeket is megismerhetsz, mint az Oceanic világújdonsága, a maszkkal egybeépített búvárkomputer, de például a ritkaságnak számító hasított uszonyból is 4-5 különféle típus található a polcokon.

Emeleti szintA gyártókkal online összekapcsolt megrendelő rendszernek köszönhetően ha valami mégsincs készleten, napra pontosan meg tudjuk mondani mikor lesz kapható a termék.

Az áruházunkba betérő, különféle tanfolyamok és túrák iránt érdeklődő búvárok a Sea-Watch Diving Center által kínált lehetőségek teljes skálájából válogathatnak. Profi és kezdő egyaránt megtalálhatja nálunk a kedvére való utazást vagy képzési lehetőséget.

Egy igazi búváráruház nem lehetne teljes mindazon kiegészítő szolgáltatások nélkül, amelyek fejlesztésének szükségességét felismertük korábbi, sok éves tapasztalatunk alapján.

Új szervizközpont épült ki, ahol márkafüggetlenül javítunk felszereléseket, ami nem kis részben hazánk egyik legismertebb, és mostantól velünk dolgozó szakemberének köszönhető.
Nagy teljesítményű kompresszor áll rendelkezésre a palacktöltéshez, a búvárfelszerelések bérlése is a szokásos módon zajlik, de kitaláltunk egy egészen új és kényelmes megoldást is: az előre megrendelt felszerelést áruházunk dolgozója a repülőgép indulásához igazítva Ferihegyen adja át, majd ott is veszi át az utastól hazaérkezésekor. Aligha lehet ennél kellemesebb megoldást kitalálni!

FöldszintA kiskereskedelmi forgalmazás mellett a nagykereskedelmi tevékenység is a korábbiaknál pontosabb és hatékonyabb lett. Az új áruházunkban található hatalmas bemutató- és raktárterület, a megnövelt raktárkészlet lehetővé teszi ügyfeleink elsőrangú és gyors kiszolgálást. Azok számára, akiknek házhozszállítás a kényelmesebb, kedvező szállítási feltételekre szerződést kötöttünk egy országos futár szolgálattal, aki pedig személyesen látogat el hozzánk, az áruházhoz tartozó bőséges számú parkolóhely előnyeit élvezheti.

További újdonság, hogy ugyanezen a székhelyen található meg az SSI Hungary központja, mostantól tehát mindent egy helyen lehet elintézni, a kártya vagy tananyag átvételtől a felszerelés vásárláson át a szervízelésig. Ráadásul az SSI oktatók számára infrastruktúrát is biztosít az SSI Hungary, ingyenen rendelkezésükre áll minden szükséges eszközzel felszerelt tantermünk.

Ez pedig még nem minden, további rövid és hosszútávú tervek is vannak a tarsolyban. Ezekről a közeljövőben fogjuk tájékoztatni a nagyközönséget, de úgy véljük, addig is van mire büszkének lennünk: a Sea-Watch áruház által nyújtott szolgáltatások köre a búvárok számára ebben a formában sehol nem elérhető, mint ahogy az oktatók és forgalmazók igényeit is igyekeztünk minden szempontból figyelembe venni.

Mi mást is mondhatnánk ezek után: reméljük, minél többen látogattok el hozzánk - hiszen nálunk minden búvárkodással kapcsolatos problémára megoldást találtok.

Új címünk:
Sea-Watch Búváráruház
1194 Budapest XIX. kerület,
Vas Gereben utca 4-6.
Tel.: +36-1-283-8701
Fax: +36-1-283-8701
Nyitva a hét minden napján!
Hétfőtől - Péntekig 10.00 - 19.00
Szombat - Vasárnap 09.00 - 18.00
Minden információt -ról.

Merülőhelyek

Magic Point

Australia

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 4-10m , áramlás

speedboat-os megközelítésscenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcápa nagy rája egyéb tengeri emlős jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés