»» ««

Szavazz a hónap képére!

Fotózás

Július 31-ig leadhatod voksodat az Élő és élettelen kategóriánk képeire, sőt most ismét ajándékot sorsolunk ki a szavazók között is!

Talán a nyár az oka annak, hogy lassabban gyűltek a képek a búvárfotós verseny aktuális fordulójára, ám végül mégis összejött a szokásos mezőny.
Nem mondhatnánk, hogy mostanában kevés szavaznivalója volt olvasóinknak. A Submarine verseny nagylátó- és makrókategóriájának képeire leadott voksokból kialakult a végeredmény -ez nyilván egy időben lesz nyilvános a lap megjelenésével-, de a galéria máris módosult annyiban, hogy már tudható, melyik kép kinek a munkája. Érdemes tehát újra átböngészni az érintett képtárakat.

A mi versenyünk képbeküldési időszaka nagyjából egybeesett a Submarine verseny szavazásával. Így aztán alig zártuk le ott a szavazást, máris indíthattuk az Élő és élettelen látogatók kiírásét. Bár igyekeztünk megengedőbbek lenni ezúttal, mégis a sors és a búvárfotósok sorsa úgy hozta, hogy túlnyomó többségében roncsokon készült felvételeket kaptunk. Természetesen a versenygaléria így sem egysíkú, és most is szoros versenyt várunk, érdemes hát a szavazatokkal támogatni a nektek tetsző fotókat.

Szokás szerint regisztrált tagjaink szavazhatnak, de ezúttal megint olyan voksolást indítottunk, ahol a szavazó is nyerhet: ezúttal egy praktikus búvárfelszerelés-akasztó lesz a kisorsolt szerencsés ajándéka.

Ide kattintva már el is kezdheted a böngészést majd továbbkattintva a szavazást!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Abu Galawa

Egypt, Red Sea

3/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.8) átlagos nehézségű
max: 22m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merülés roncs merüléskorallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelydelfin legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés