»» ««

SUBMARINE fotósverseny nagylátó szavazás

Fotózás

Az idei SUBMARINE fotósverseny képeire a lap portálunkkal közösen online közönség szavazást indított, most a nagylátószögű felvételek következnek.

2007. június 10 és 13-a között Pag szigeten került megrendezésre a SUBMARINE idei búvárfotós verseny képeire a magazin és a divecenter.hu búvárportál által közösen kiírt online szavazáson lehet voksolni. A szavazás feltétele, hogy regisztrált divecenter.hu olvasónak kell lenned, ezután 1-2-3 helyezést tudsz kiosztani. A szavazás két fordulóban fog lezajlani.

Az első fordulóban, amely július 1-7. (a zárás időpontja 12 óra) között volt, a Makró kategória képeire lehetett szavazni, a most induló második fordulóban július 13. déli 12 óráig a Nagylátószögű felvételek kerülnek terítékre.

Azokat a szavazókat, akik kategóriánként eltalálják a helyes dobogós sorrendet, egy-egy SUBMARINE sapkával jutalmazza a Kiadó, illetve közülük fordulónként egy szerencsés szavazó fél éves SUBMARINE Búvármagazin előfizetést is nyer. Ha az illető már előfizető, az előfizetésének meghosszabbítására is fel tudja használni nyereményét, illetve 6 korábbi, hiányzó számra is elcserélheti.

Szavazatodat itt tudod leadni!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Patrol boat PBR-512

Montenegro

2/3 db alapján:érdekes(átlag: 3.7) könnyű körülmények
max: 24m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítésroncs merüléshomokos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés