»» ««

SUBMARINE fotósverseny online szavazással

Fotózás

Az idei SUBMARINE fotósverseny képeire a lap portálunkkal közösen online közönség szavazást indít, ahol a fotósok mellett a szavazók is nyernek!

2007. június 10 és 13-a között Pag szigeten került megrendezésre a SUBMARINE idei búvárfotós versenye együttműködésben a Blue Bay Diving Center -rel. A verseny 3 napján készült felvételekből 36 makró és 23 nagylátószögű kép került beadásra.
A verseny képei között idén közönségdíj is kiosztásra kerül , ehhez kérjük a segítségedet. A verseny képeire a SUBMARINE Búvármagazin és a divecenter.hu búvárportál által közösen kiírt online szavazáson lehet voksolni. A szavazás feltétele, hogy regisztrált divecenter.hu olvasónak kell lenned, ezután 1-2-3 helyezést tudsz kiosztani. A szavazás két fordulóban fog lezajlani.

Az első fordulóban, amely július 1-7. (a zárás időpontja 12 óra) között lesz a Makró kategória képeire lehet szavazni, a második fordulóban (július 7. déltől, július 13. 12 óráig) pedig a Nagylátószögű felvételek kerülnek terítékre.

Azokat a szavazókat, akik kategóriánként eltalálják a helyes dobogós sorrendet, egy-egy SUBMARINE sapkával jutalmazza a Kiadó, illetve közülük fordulónként egy szerencsés szavazó fél éves SUBMARINE Búvármagazin előfizetést is nyer. Ha az illető már előfizető, az előfizetésének meghosszabbítására is fel tudja használni nyereményét, illetve 6 korábbi, hiányzó számra is elcserélheti.

Szavazatodat itt tudod leadni!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Triget

Croatia (Hrvatska)

6/7 db alapján:érdekes(átlag: 3.9) átlagos nehézségű
max: 42m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés