»» ««

Anubis-Deepdreams együttműködés

(Hirdetés)

Az Anubis Travel és a Deep Dreams Búvárbázis együttműködésének köszönhetően külföldi utazásaink szervezése még egyszerűbbé és olcsóbbá válhat.

Sokan ismerhetik közvetlen vagy közvetett módon az Anubis Travel utazási irodát. Ha például szerdai nap utaztál Hurghadára mostanában, az ő charter repülőjüket vetted igénybe. A hurghadai magyar tulajdonú Deep Dreams pedig úgy vélem, méltán lett a hazai búvárok legkedveltebb bázisa a népszerű egyiptomi üdülővárosban.
A két sikeres cég most az eddigi együttműködésüket még szorosabbra vonta, amiből nekünk búvároknak meglehetősen sok előnyünk származik.

Aki már szervezett utat, tudja néha micsoda munka kizárólag repülőjegyet szerezni. Horrorisztikus ár, vagy kategórikus elutasítás nem ritkán a válasz. Az Anubis Travel saját charter járatot tart fent, minden személyes ismerettség nélkül nyújt korrekt áron kizárólag repülőjegyet is Hurghadába, ezzel megkönnyítve a szafarizni vágyók életét, illetve új lehetőségeket nyit meg a parti elszállásolást kedvelők számára is. A repjegy mellé magunk választhatunk olyan szállást, ami nem szerepel az irodák kínálatában. Lakhatunk hajón, vagy nem kell szükségtelenül fizetnünk pl. all inclusive ellátásért, de akár a szállodákat is elkerülhetjük, ha hajlandóak vagyunk áldozatot hozni a kényelem kárára.

A helyi szállás egyéni szervezésében (a búvárprogramok mellett) segítségünkre lesz a Deep Dreams, legyen az akár hajós, akár olcsó szállás a városban.

A repjeggyel kapcsolatban érdemes még tudnunk, hogy az a társaságoknál sajnos elfogadott szokás, miszerint rendszerint túlfoglalják a járatokat, emiatt nem ritkán a búvárcsoportokat rakják "lapátra" a nem csak repjegyet vásárló turistával szemben - szóval az úgynevezett cancel itt nem létezik, a lefoglalt számú repjegyet garantáltan megkapja a túraszervező.

Az iroda szintén garantálja a járat indulását is
, tehát az sem fordulhat elő, hogy a gépünket egyszerűen törlik, és vakarhatjuk a fejünket mi lesz a drága pénzen lefoglalt szafarihajóval.

A búvárok számára további jó hír, hogy kedvezményeket kapunk az utazási iroda minden útjából, ha azt a Deep Dreams-en keresztül intézzük. Átfutva az Egyiptomon kívüli úticélokat (Görögország, Spanyolország, Bulgária, Thaiföld) bizony mindegyik számításba jöhet számunkra, mint búvár úticél. Természetesen a kedvezmények akkor is járnak, ha nem búvárkodni megyünk.

A túraszervezők számára fontos, hogy az Anubis Travel és a Deep Dreams Búvárbázis együttműködésének köszönhetően bármilyen programot szerveznek - legyen az szárazföldi, búvárkodás és természetesen az utazás és a szállás is - azt teljesen hivatalosan, a megfelelő jogosítványokkal rendelkező cégek segítségével tehetik, ezzel teljesen megfelelve a jogszabályoknak.

A két cég természetesen csoportok, oktatók számára speciális kedvezményekkel
készült, amelyekről személyes tájékoztatást kaphatunk tőlük.

Úgy gondoljuk ezek jó hírek mind a túraszervezők, mind az egyéni búvárok számára: ezután az eddigieknél is zökkenőmentesebben és biztonságosabban utazhatunk búvárkodásunk helyszínére.

Az Anubis Travel Utazási iroda és a Deep Dreams Búvárbázis weboldalain keresztül további információkhoz juthatunk.
Minden információt -ról.

Merülőhelyek

Playa Lagoon

Curacao

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 25m felett

parti merülésfal merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés