»» ««

Szavazás: Kettecskén

Fotózás

A szokásos módon változatos mezőnyből válaszhatja ki minden szavazó kedvenc három képét.

Voltak, akik az utolsó pillanatra hagyták a képek elküldését, mások már az első pillanatban szerették volna, ha felkerül a galériába a fotójuk. Meglehet, már taktikáztak is a résztvevők, de azt hiszem, a döntés elsősorban mégiscsak a tiétek, szavazóké.

Az első és legfontosabb szempont az, hogy mennyire tetszik a kép. De nem haszontalan talán arra sem gondolni, hogy ki mennyire tudta megfogni a Kettecskén témát. Persze ez mindenki számára mást jelenthet, és a kiírás is többféle értelmezési módot kínált: két azonos fajú állat együttélését, vagy egy különleges együttműködést, pillanatot két élőlény közreműködésével ugyanúgy el tudtunk képzelni, és érkeztek is a változatos felvételek. Méghozzá összesen 18 darab, ennyi közül kell hát választani.

Nem tagadható, hogy voltak beszélgetések arról, ki mennyire a kiírás szellemében küldött fotót. A kötött téma miatt nyilván előfordult, hogy akadt olyan, aki nagyon szeretett volna résztvenni, de nem talált maximálisan a kiíráshoz passzoló képet. Azért úgy gondolom, hogy a galériát átböngésző olvasók egyetértenek velem: jó kompromisszumokat sikerült kötni. Mindenesetre az érdeklődők véleményét is várjuk a következő verseny kiírásával, témájával kapcsolatban, hiszen a sorozat folytatódik, és a Víz alatti fotós fórumon beszéljük meg, mi legyen a következő hónap versenyének tárgya.

A Kettecskén versenyt illetően pedig innentől regisztrált tagjainké a döntés, akik a három dobogós helyet kiosztva vehetnek részt a szavazásban 2007. június 5. éjfélig. Ha máris ezt szeretnéd tenni, itt érhető el a szavazólap.

Kellemes böngészést!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Blue Hole

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.8) átlagos nehézségű
max: 57m, látótáv: 25m felett

parti merülésfal merüléskorallos, trópusi élővilágteknős jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés