»» ««

Még van pár nap a képküldésre

Fotózás

A Kettecskén téma kapcsán újból felmerült pár kérdés a kiírással kapcsolatban, de ennek ellenére gyűlnek a fotók.

Az online fotósverseny indításakor sejtettük, hogy lesznek olyan pontok, amelyek kapcsán élénk eszmecsere folyik majd. Az első, teljesen kötetlen tematikájú versenynél a véleményezésről folyt a vita, most pedig többször azzal kellett szembesülnünk, hogy adott kiírásban mennyire szigorúan kell körülírni a hónap képeinek témáját.

A Kettecskén témát is többen, többféleképpen értelmezték, néha salamoni döntést kellett hozni- a lényeg az az, hogy a jövőben e sorok írója azt a megoldást fogja javasolni, hogy a kiírásban rögzíteni kell, adott témában mennyire ragaszkodunk a betű szerinti kiíráshoz, vagy lehetséges-e a szabadabb felfogás. Most egy kicsit átmeneti helyzetbe kerültünk, de ígérem, legközelebb világos lesz minden.

Mindenesetre szokás szerint akad pár érdekes kép, ezekről esett több szó a fórumon. Végülis a fotóké a főszerep, és ez így is van rendjén. Mivel a javító szándékú tanácsadás a jellemző, több versenyző is akadt, aki megfogadva az ötleteket, módosított az eredetileg beküldött képen. Ezt mi mindenképpen hasznos dologként értékeljük, biztatok hát mindenkit arra, hogy akár a saját maga által sem hibátlannak gondolt fotóját tegye bátran közzé, ha komoly, kritikus, de nem bántó véleményt szeretne kapni. No meg minden olyan fotónak helye van a galériában, ami talán technikailag nem hibátlan, de a szituáció érdekessége, a két ábrázolt állat különleges kapcsolata miatt újdonságot jelent a víz alatti világ furcsaságai iránt érdeklődő néző számára. A képeket a szokásos info kukac divecenter . hu email címre várjuk május 27-ig.

Aki pedig csak nézelődni szeretne, látogasson el a verseny galériájába, ismerkedjen a képekkel, hiszen egy szűk hét múlva indul a szavazás!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Koh Doc Mai

Thailand

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 32m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítésfal merülés üreg vagy barlangsziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcsikóhal jelentős halraj nyílt vízben cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés