»» ««

Búvárfotós versenyünk végeredménye

Fotózás

Eljött hát a pillanat: közzé tehetjük, szavazataitok alapján melyik fotó nyerte első versenyünket. Ráadásként jön a következő forduló kiírása.

Első kiírásunk, a "Kedvenc képem" elég tág teret nyitott minden vállalkozó kedvű fotósnak, valószínűleg ennek is köszönhető a 29 beküldött felvétel. A képekről már a kapcsolódó fórumon is folyt vita, és az eredmények is azt mutatták, hogy nagyon megoszlanak a vélemények: gyakorlatilag az összes fotó kapott legalább egy szavazatot.

Kialakult hát a végeredmény, de azon sokat töprengtünk, hány helyezésig tegyük közzé a képek listáját kapott pontszámukkal együtt. Az információtartalma ezeknek a pontoknak azért korlátozott, mert csak három helyezettre lehetett szavazni. Így hiába gondolta minden látogató úgy esetleg, hogy valamelyik fotó az élmezőnybe tartozik, mégis a kevés dobogós helyezése folytán nem került a legjobbak közé, ez torzítja valamelyest az eredményeket. Ezért az a döntés született, hogy a havi versenyeknél az első hat helyezett sorrendjét mindenképpen közzétesszük, illetve még azokat a képeket is felsoroljuk, amelyek az első helyezett pontszámának legalább a harmadát elérték.

Ennyi bevezetés után jöjjenek az eredmények!

A divecenter.hu első online fotósversenyének győztese, akinek szeretettel gratulálunk:
ADC - A Ghiannis D. kormányállása, 56 ponttal

A további sorrend:
Bunny - Oceanic whitetip, 43 pont
Archi - cím nélkül, 38 pont
RK853 - Make up, 29 pont
Garfield33 - a nagy ő, 26 pont
áááááávadász - élményfotós szerencséje, 24 pont
Zook - cím nélkül, 23 pont
nme - Felszállás előtt, 20 pont

A szavazók között az ígéretnek megfelelően egy könyvet sorsoltunk ki, ennek nyertese grrrob felhasználói nevű kedves olvasónk, vele természetesen levélben is felvesszük a kapcsolatot.

Minden versenyzőnek és szavazónak nagyon köszönjük a részvételt! A versengés pedig folytatódik, ettől a héttől már új kategóriában: Kettecskén címet adtuk a soron következő kiírásnak. Mostantól tehát várjuk a fotókat, a beküldés határideje 2007. május 27., tehát még közel két hét van a képek nevezésére!

Bár a Kettecskén cím talán sugallja, milyen jellegű képeket várunk, azért néhány szóban kifejtenénk a témát. Mint az látható, ezúttal egy kicsit kötöttebb a feladat az első fordulóhoz képest, de bízunk benne, ez nem riaszt el senkit a nevezéstől. Olyan fotókat várunk, ahol két állat látható, akár két külön állatfajból egy életközösségben, akár két azonos fajú egy élőhelyen, illetve várjuk a különleges kapcsolatokat bemutató fotókat. A lényeg a "közös lakás" vagy az érdekes együttműködés, tehát mondjuk a kékségben együtt úszó halak nem férnek bele ebbe a kiírásba, de a tisztogatórák a hal szájában, a cápát kísérő kis hal vagy két együtt lakó rák igen. Szintén nem várjuk a bohóchal vagy rák és anemona együttélését bemutató felvételeket, ezekből valószínűleg lesz majd egy külön kategória. Amennyiben bizonytalan valaki, bátran küldje el felvételét címünkre hogy eldönthessük, belefér-e a kiírásba a kép vagy sem. Az "előzsűrizés" feladatát mi végezzük el, illetve vitás esetben az illetékes fórumon is megbeszélhetjük. A cím a szokásos: info kukac divecenter . hu

Kapcsolódó képtár: Kedvenc képem


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 4. Figyelőhal 2007 máj 15. 17:45  
ADC! Szeretnék gratulálni én is az első helyezésedhez. Nagyon szép, misztikus képet választottál. Csak így tovább!
 3. nlq 2007 máj 14. 18:53  
grat!  nagyon utos volt a keped!
 2. ADC 2007 máj 14. 14:49  
Köszi a gratulációt és a szavazatokat is mindenkinek!
 1. Luciferin 2007 máj 14. 11:18  
Gratula a nyertesnek, gratula a felsorolt pontozottaknak.

Merülőhelyek

Tobia Hamra

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 35m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágnagy rája teknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés