»» ««

Búvárkodás magyar szemmel

A búvárkodásról

Külföldön hagyománya van a merülőhelyeket értékelő szavazásoknak. Szeretnénk, ha végre a hazai búvárok véleményét is megismerhetnénk, amiben mindenkire számítunk.

Nem kell ecseteljük, mennyire más lehetőségei és elképzelései vannak az amerikai, ausztrál vagy német búvároknak az utazások és merülések területén, mint nekünk. Jó és érdekes dolog a nemzetközi szaklapok rangsorait böngészni, de mi most arra kérdünk rá, a magyar búvárok számára mi a csúcs.

Ezért aztán nem másoltuk le a külföldi szavazólapokat: bizonyos szempontból máshogy csoportosítottuk a merülőhelyeket, és szerettük volna egyszerűsíteni és áttekinthetővé tenni azt. Lehet szavazni az egyes országokra a búvárkodás, a nyaralás szempontjából, milyennek ítélitek az ár-érték viszonyát, és rákérdünk a kedvenc merülőhelyekre, roncsokra is. Szóval értékeljetek és lássuk, mi volt a magyar búvárok kedvence 2006-ban!

Természetesen a szavazás búvárvégzettségtől, tapasztalattól függetlenül bárki számára nyitott, sőt, éppen az lenne a jó, ha kezdőtől a profikig, a legfiatalabbaktól a rutinosabbakig mindenki kedvet kapna a voksoláshoz. A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében csak regisztrált tagok szavazhatnak, a személyes adatokat viszont az eddigiekhez hasonlóan semmilyen kereskedelmi célra nem használjuk fel. A szavazatokat január végéig lehet leadni.

Ide kattintva el is kezdheted a kérdőív kitöltését!

Az eredmények összesítése a napokban várható. Köszönjük a részvételt minden szavazónak!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

San Francisco Maru

Micronesia

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 48m, látótáv: 25m felett

napihajós megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajoknagy rája jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés