»» ««

Első Magyar Búvároktató Találkozó

Magyarország

2007 januárjában rendszertől független találkozóra kerül sor Budapesten.

Magyarországon a rendszerváltás óta becslésünk szerint közel 400 magyar búvároktató tevékenykedik aktív, vagy passzív formában. Hazánkban jelenleg kilenc nemzetközi búvároktatási rendszer képviselteti magát oktatók útján, melyből jó néhány csak az utóbbi években jelent meg Magyarországon. Évente több mint négyezer diákot képezünk ki búvárnak úgy, hogy szinte semmit nem tudunk egymásról. Nem tudjuk, miben különböznek más rendszerek az általunk oktatottól, nem tudjuk, hogyan, milyen módszerekkel dolgoznak más kollégák, nem tudjuk, kit kérdezhetnénk meg szakmai problémáinkkal, kihez és hogyan fordulhatnánk segítségért oktatás és gyakorlati munka terén, kivel oszthatnánk meg itthon és külföldön szerzett tapasztalatainkat. Sokunk a saját oktatási rendszerén belül dolgozó kollégákat sem ismeri, hiszen soha eddig nem volt lehetőség rá, hogy egymással találkozzanak.

Ezen szeretnénk segíteni, ezért a Submarine Búvármagazin, a Búvárinfó és a divecenter.hu internetes portál segítségével megrendezi a búvároktatási rendszerektől teljesen független, Első Magyar Búvároktató Találkozót és Fórumot, melyre szeretettel várnak minden magyar búvároktatót.

A részletes tájékoztató és program, valamint a jelentkezési lap a Submarine honlapjáról tölthető le. A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információt szintén a SUBMARINE szerkesztőségétől lehet kapni.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Gamul Soraya

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 20m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelyteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés